Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

11.2 UK, TC, PMMP ja Apulanta :)

Vuokatin Katinkullassa oli sit niiiin hyvät bileet kerrankin et hymy on levee vieläkin, kun muistelee noita ihania keikkoja.
Tykkäilin lavasta ja screeneistä, jotka mahdollistivat keikasta nauttimisen taaempaakin. Ja yleisössäkin oli niin hyvä meininki.
Pogoilin UK:n tietysti etualalta, itseasiassa eturivistä x). Oli hienoa nähdä kundit vaihteeksi isolla lavalla, kun noilla baarikeikoilla on vaan tullut pyörittyä. Kaipaan jo festareita! Tollaiset hallitapahtumat on vallan kivoja.
UK:n kundit täyttivät lavan hyvin, itseasiassa Jussille ja Teemulle lava ei tuntunut edes riittävän siihen rokkailuun ;).
Rokkikukkoilua varsin nautinnollista katsoa ;D.
Biisilista oli taas pikkasen erilainen, tällaisen hauskan listan ainakin sain:
Tottuus
Keho
Jemmattu
Lassin Sirrpa
Kylymää
Tähti
Ei Kettää
Uneen
Piikkisika
Huomenna
---
+Kaikki

Vielä ei ainakaan kyllästytä UK:n keikat. Tuntuu aina vaan niin ihanalta mennä keikalle ja kuulla ne tutut sävelet.
Rakastan Jussin ääntä, Jannen rokkikukkoilua, Teemun heilumista, Pasin leveitä haara-asentoja ja Antin rumputaiteilua :). Saankohan mä niistä koskaan tarpeekseni..

TC puolestaan oli itseasiassa hieman tylsä, mutta katselin keikkaa tuttujeni seurana aika edestä x).
Olen kai nähnyt bändin jo liian monesti ja bändi uudistuu mielestäni ihan liian vähän.
Keikka alkoi taas tuttuun tyyliin One Nightilla. Löinkin jo vetoa siitä biisistä x). Ja keikan päätti myös vanha tuttu cover Keep on rockin' in the free world. Saisivat heivata sen jo biisilistasta veks. Jimi ei ollut pahemmin uusia välispiikkejäkään jaksanut opetella. Joskus tuntuu et herra aliarvioi yleisöään. Samat jutut ei jaksa naurattaa montaa kertaa. Kuultiin keikalla sentään yksi uusi biisi (jonka nimen olen unohtanut). Sekin oli kyllä tuttua Technicolouria.
Jos nyt keikasta jotain positiivista pitää sanoa niin Garyn soittoa on aina ilo katsella :).

PMMP:n keikkaa pogoilin jonkun tyypin kaa. Tuli heiluttua etualalla taas ja sit hempeiltyä kundin kaa.
Tyksin erityisesti Oo siellä jossain mun -biisistä<3. Mimmeillä riittää energiaa lavalla ja saavat upeasti yleisön mukaansa. Bassotaiteilija on myös varsin suloinen tapaus ja rakastan sitä hänen taustalauluaan<3. Ja rumpalikin soittaa niin täysillä messissä. Lisää PMMP:n keikkoja mulle!

Illan viimeinen esiintyjä oli sit Apulanta. Olisin voinut veikata, että bändi aloittaa Syöpä -biisillään, mutta onneks näin ei käynyt. Ilmoille kajahti Anna mulle piiskaa ja voi sitä riemua :D. UK:n bassotaiteilija oli myös päässyt lavalle rokkailee ja hienosti tehtävästään suoriutuikin. Jaksoin pogoilla vaan pari biisiä etuallalta, kun Apulannan yleisö oli ihan liian
fanaattista mulle. Mun kenkiähän ei tallota x). Siirryin sit suosiolla taka-alalle katselee kokonaisuutta ja ihastelee Apulannan hienoja showvaloja.

Ihana ilta ja ihanaa seuraa<3.

Kirjoitettu Thursday 16.02.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: