Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Studiopäiväkirja

26.05.2007, ensimmäinen "studiopäivä": Päivä alkoi rumpujen ohjelmoinnilla ja biisin säveltämisellä. Pienen hetken pyörittelyn jälkeen biisi alkoi syntyä, ja rummut sitä mukaan. Noin kolmen tunnin jälkeen rummut oli ohjelmoitu, biisikin oli pääpiirteittään selvä. Sitten vaan rummut koneelle ja nauhoittamaan kitaraa. Eihän siinä kuitenkaan ongelmitta vältytty: Olin onnistunut ohjelmoimaan rummut hiukan väärin ja biisin rakennettakin täytyi vielä muutta. Siinä sitten vaan editoimaan. Sen jälkeen rupesin demokitaroita purkittamaan - ja biisikin rupesi pikku hiljaa kasaantumaan.

27.05.2007, toinen "studiopäivä": Päivä alkoi kitaroita ja syntikoita purkittamalla. Siinä samassa tuli hiukan alkumiksailuja tehtyä, mutta ei mitään kummempaa. Biisi alkoi olemaan suht valmis, ja oli aika pistää clippiä mikseri.nettiin. Aika löysä päivä loppujen viimeksi.

28.05.2007, kolmas "studiopäivä": Melkeen kokonaan vaapaata. Aamulla hiukan miksailin, taisi siinä hiukan syniakin tulla nauhotettua. Sen jälkeen ryyppäämään ja yöllä onnistuneesti kevarin kanssa ojaan.

29.05.2007, neljäs "studiopäivä": Aamulla aikaisin ylös, koska piti mennä kaverin kyydissä kotiin. (lue^) Heti kotiin päästyäni menin nukkumaan, mutta päivällä sain jopa hiukan jotain kitaroita purkkiin. Vielä hiukan miksailua ja päivä oli
siinä.

30.05.2007, viides "studiopäivä": Aamulla ylös ja biisiä miksaamaan. Hiukan kitaroita, uusia syna sovituksia ja vielä vähän lisää synia. Nyt biisi on melkein valmis: Raita 1. Vielä hiukan balanssien katsomista ja hiukan vielä jotain sovituksia, ja se on siinä.

31.05.2007, kuudes "studiopäivä": Täyttä vapaata ja korvien lepuuttelua. Tai no, tuli sitä hiukan one-man-kuoron toteuttamista suunniteltua - jopa sovituksia tuli mietittyä koiraa kävellyttäessä.

01.06.2007, seitsemäs studiopäivä, tai oikeastaan studioyö: Introa purkkiin koko yö. Eihän sellaista voi nauhoittaa kuin yöllä. Sitten aamu kuudelta nukkumaan.

02.06.2007, kahdeksas "studiopäivä": Ryyppäämistä

03.06.2007, yhdeksäs "studiopäivä": Krapula

HUOM!!

Varhaisiän dementiasta johtuen, tietoja ei voi pitää mitenkään luotettavina. Edellä mainittuihin tietoihin kannattaa suhtautua kriittisesti.

Kirjoitettu Wednesday 30.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: