Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

(Homottoman) Perseilyn Kuninkaat! 2

Heitä oli neljä.
He tekivät perseilystä taidetta!
Heitä ON neljä!!!
MEITÄ on neljä!!!!!!!!!!!!!!!
Meitä on NELJÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(neljä on parempi kuin yksi. määrä korvaa laadun, kuten esim. floodauksessa useimmiten on kyse)

----------------------------------------------------------------------------------

Jokainen on aikojen alusta asti osannut perseillä.
Luultavasti osa ihmisistä puhumaan opittuaan on käyttänyt sanojensa särmää näennäisesti turhaan älämölöön. Että "hähhää, Grog, nyrkkiä reikään" ja siihen on joko vastattu, että "hyi, Morg", "nyt ulos, Morg" tai "öhöhö, hyvä juttu Morg. Pano!"

Kun opittiin kirjoitus- ja piirustustaito, mitä luultavimmin osa piirustuksista ja kirjoituksista oli alatyylistä hämmennystä. Oli pillunkuvaa luolan seinällä ja tekstipohjaista fallossymbolismia papyruskääröissä.

Nyt ollaan päädytty tähän. Perseily jatkuu, mutta toiset osaavat tehdä sitä nerokkaammin, kuin toiset. Perseilyä tapahtuu julkisesti hyvinkin paljon, ja se on sinänsä jo ihan hauskaa, mutta kun perseilyä osataan toteuttaa salassa ja jopa tapahtumapaikan johtajien silmiltä piilossa, mutta kuitenkin niin, että tarkkasilmäisimmät huomaavat vaikutuksen, on perseily nostettu uusiin ulottuvuuksiin.

Tämä aivan uudenlainen perseily vaatii ajan hermoilla olemisen ja tilanteeseen tarttumisen taitoa. Lisäksi tuon perseilyn tehokkain tuotanto vaatii taitoa käyttää nappuloita oikein. Tavallisella kikkailulla olisi saanut kerralla ehkä korkeintaan kymmenen viestiä, mutta oikealla tyylillä olisi saanut vaikka 20000 viestiä, jos vain olisi jaksanut odottaa (kiitos infosta Rojola!).

Tämä perseily (on muuten aika paska sana toi "perseily") oli siitä mielenkiintoinen ilmiö, että se ei sinänsä vaikuttanut suoraan kenenkään kirjoituksiin eikä myöskään yleisen forumkeskustelun sujuvuuteen. Siitä ei ollut mitään häiriötä. Ainoat välittömät seuraukset olivat viestimäärällinen hyöty perseilijöille (perseilijät saivat runsaasti viestejä ja foorumin tilastoissakin näyttää mainosmiesten silmissä hyvältä, kun on parituhatta viestiä enemmän, kuin ilman perseilyä).

Vaikka esim. Rojolakin oli saanut jopa 1200 viestiä aikaiseksi, oli se silti monta päivää auktoriteeteilta huomaamatta. Tuo ei onnistuisi perusfloodaajalta ikinä.

En voi ikinä ottaa suurinta kunniaa tapauksesta sillä olin viimeinen, joka tästä nelikosta huomasi bugin (kiitos taas, Rojola!). Olin kuitenkin sitäkin pikaisemmin mukana raiskaamassa tuota hylättyä ja muiden silmien näkymättömissä olevaa ketjua [ja ei, tätä ei voi verrata puolustuskyvyttömän mummon tai lapsen aitoon kivuliaaseen ja penetratiiviseen raiskaukseen (eikä edes kuolleen raiskaukseen), sillä internetissä olevilla keskusteluketjuilla ei ole silmiä eikä tässä käytetty ollenkaan sukupuolielimiä (sormia vain, mistä syystä vertailun kohteeksi sopisikin vaikka mummon tai lapsen raiskaus tavanomaisesta raiskauksesta poikkeavaan sormilla tapahtuvaan raiskaukseen, mutta ei sekään ole toimiva rinnastus)]

Me teimme floodauksesta älykästä. Me teimme floodauksesta TAIDETTA!

Kirjoitettu Monday 23.01.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: