Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

esim. Päiväni metsässä

Paska läppä tiivistää tämän kertaista katselmusta maailman ihmeelliseen musiikkiin. Paska on myöskin sana, joka esiintyy tämän lyhyen mutta sitäkin merkityksettömämmän artikkelin aikana. Tai kuten sanotaan "blogin" aikana. Otetaan ekana pieni "mikä soi?" skaba tähän. Latasin xmms:n täyteen hyvää laulutonta paskaa, jota tällä kertaa edustaa kaksi mikseristäkin löytyvää kappaletta. Toinen teoksista tunnetaan nimellä Hiljaa ja kyseinen biisi on ehdottomasti tekijänsä parasta soolomateriaalia. Valtaosa kyseisen herran ei soolotuotanto materiaalista on raiskattu Bonefleshdolls muotoon, mutta nyt siis Hiljaa.

Eli päät kiinni. Aatu puhuu.

"Eksyneet, lampaat jumalan, katselevat,
kuinka tummuu taivas, se tapahtuu niin hiljaa"

Paska on moniulotteinen asia ja monet meistä ihanista nuljaskoista elää sen keskellä päivästä toiseen ja surkuttelee että kyllä on paskaa ja paska paska. Hiljaa. Sanon teille nyt, että ette osaisi ilman sitä paskaa elää. Jos se päältänne pois pestäisiin olisitte alasti ja kaikki mitä luulette tällä hetkellä edes mihinkään arvoon nousevan eivät nousisi kuin Jeesus. Paska on, että sieltä ponnistetaan. Paska on, että siihen pitää sitä ennen upota. Jotkut hukkuvat paskaan. Nyyh nyyh. Itketään niitten puolesta nyt.

"Hiljaa, käy askel tämän lauman,
Hiljaa, niin Hiljaa!
Hiljaa, kannamme kaunan,
Hiljaa, se huutaa! Jumalaa"

"Hiljaa, käy askel tämän lauman,
Hiljaa, niin Hiljaa!
Hiljaa, kannamme kaunan,
Hiljaa, se huutaa! Kuolemaa"

Joko kusipään leima karttui tarpeeksi? Pitääkö vielä sanoa jotain ikävää että voitte kaikki olla sitä mieltä että "onpas tuo jätkä ylimielinen paska". Arvatkaa mitä?

Niin olen. Vaikka vedänkin sitä vain roolina se sopii minulle paremmin kuin hyvin monelle se legendaarinen hatullinen paskaa. Arvatkaa miksi? Tai no. Minäpä kerron niin ei tarvitse miettiä. Ylimielisen kusipään roolissa näen helpoimmaksi sietää itseäni. Katson peiliin ja tuumaan "mitäs kusipää" ja heti olo paranee. Tulee suorastaan erikoinen olo ja tekee mieli näyttää koko maailmalle keskisormea ihan vähän sen itkukohtauksen jälkeen. En sentään kuuntele coldplaytä ja runkkaa.

Takaisin asiaan. Odotan nyt sitten innolla että joku teistä innokkaista lukijoista tulee minulle sanomaan että olen ylimielinen kusipää. Tervetuloa vain. Ette ole ensimmäisiä, ettekä jää viimeisiksi.

Ettekö te juntit näe lävitseni? Helvetti. Klassinen esimerkki huomionkipeästä yksinhuoltajaäidin pojasta. Egosentrinen minä-tyyppi, joka haluaa että kaiken napa ja huomion keskipiste on se pieni itsestään isoa pitävä Etelä-Pohjalainen mitättömyys. Kuinka helvetin paljon teitä pitää kusettaa ennen kuin alatte näkemään valheen läpi?

Kello on 00:34:40 eivätkä helvetin portit avautuneet 6.6.06. Mahtaa harmittaa isompaakin kulkijaa. Siinä teille miettimistä. Nyt saatte nauraa ja pitää minua vaikkapa säälittävänä paskana. Minä en ajatellut hukkua. ,,|,



EDIT: Ja laitetaan tänne perään vielä että oon tällä hetkellä noissa kommenttiarvostelu juttusissa -45 saldossa.

Kirjoitettu Wednesday 07.06.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: