Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Turhautumista vastaan taistelua

Johtuneeko perus-savolaisvastaisuudestani kun nykyinen asuinseutuni ei ole inspiroinut minua luovaan työhön juuri ollenkaan. Turhauttavaa. Pitänee taistella vastaan.

Ensimmäinen isku on jo annettu, olen alkanut tekemään uusia biisejä! Toivottavasti saisin pian edes jotain raakileita tänne nettiin muiden kuultavaksi. Käsillä olisi RHCP-tyyppinen renkutus joka muistuttaa pelottavan paljon blood sugar sex magic-levyn matskua. Toinen biisi on tällä hetkellä vielä syntsapoppia mutta taidan siitä tehdä vielä "live"-version oikeilla soittimilla. Siinä tapauksessa muutan sovitusta vähän jammailevammaksi ja tuloksena voi olla funkahtava poppikipale.

Seuraavaksi pitkävetoa: jääkö nämäkin suunnitelmat tälle asteelle? Koulua on vielä pari kuukautta jäljellä ja se vaatii paljon huomiota. Ja liikunta. No tietysti onhan noita riffejä ammennettu Ichtukselle viime aikoina että on sitä luovaa energiaa johonkin ammennettu mutta se onkin eri juttu. Talven pakkasilla varmaan äänitellään uusi demo, katsotaan.

Kirjoitettu Thursday 14.10.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: