Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

#Mä oon niin: Lonkka Hyppyä! X) #

Se on Hello Hollo niille jotka tän jaksaa lukee!
(Ja kiitos niille jotka lopetti nyt!)

Mä haluan auttaa teitä, jotka ootte tosi pinnallisia ja snobeja tää on sanakirja niille jotka haluu nopeen muodon vaihdon hoppiin.

Isot kuteet= [Ei todellakaan tuu siitä: Et slummeis penskat ois joutunu käyttää vanhempien sisarten kuteita.] Vaan siitä et varakkuus näytetää isoilla kuteilla, se kel on isoimmat kuteet on käyttäny niihin eniten kangasta ja on selkeesti rikkain! Cooleimmat tyypit käy ostaa kuteensa Leenan Kangaspalasta! (kai haluat olla coolein? Käy siis Leenan Kangaspalassa!)

Jäätyminen= [Ei todellakaan tuu siitä: Et sanat loppus kesken lavalla tai esim. Mitä Rabitille kävi 8mailissa.] Vaan siitä et coolein tyyppi on se joka syö jäätölöä niin paljo et jäätyy ja kuolee! (kai haluut olla coolein? Syö sit jäätölöö!)

Rap= [Ei todellakaan tarkota sitä: Musiikillista/rytmikästä sanoitusta/puhetta jossa ilmaistaan itseään.] Vaan sitä että mössöttää sanoja jotka eivät tarkota mitään ja kirjaimellisesti sylkee niin paljon kun voi! ( kai haluut olla coolein? Opettele sitten paljon sanoja joilla ei ole tarkotusta ja millä saa paljon sylkeä suuhun, muista sitten räkiä toisen päälle! Se on coolia!)


Sen minkä taidossa häviää sen vauhdissa voittaa! X)

Kirjoitettu Friday 19.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: