Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kiire

Tyypillinen tilanne. Bussi on seisahtuneena valoissa ja valojen jälkeen on pysäkki. Minä olen 50 metrin päässä ja mietin juostako pysäkille ja missata bussi nolosti vai kävellä rauhallisesti. Noh, kävelin rauhallisesti. Mutta sitten bussi jäi odottamaan toista juoksijaa. En vieläkään juossut. Bussi jäi ovet auki pysäkille. Olin jo 20m päässä ja päätin juosta. Kerkesin!

Oli muuten ensimmäinen kerta kuuteen viikkoon, kun juoksin. Viisi viikkoa sitten 20m matkaan minulta kului 5 minuuttia ja takaisin tullessa jo 10 minuuttia. Mielettömän hyvä fiilis, kun selkä alkaa olla leikkauksen jälkeen kunnossa eikä välilevyt paina enää hermoihin.

Koulu sen sijaan painaakin hermoon, mutta se on niin sitä. Auringon massa on 1,99*10^30 kg ja Maan 5,97*10^24 kg noin niinkuin suurin piirtein mitä viimeksi punnitsin. 13,8 km/s riittäisi sinkoamaan minut pois aurinkokunnasta. Jep. Huomenna opin, että kirjastossa on kirjoja, joita ei myöskään kannattaisi lukea.

On minulla suurempiakin ongelmia kuin informaatioähky. Pitäisi saada talvikengät jalkaan taittamatta selkää. No ehkä minä tyydyn huomennakin lämmittämään itseäni Mark T. Birdin Juhannuspanoa kuuntelemalla.

Pyttipannuwayne (aka PS) Kun juttelette äitinne kanssa älkää kuunnelko Dildolaulua... edes kuulokkeilla.

Kirjoitettu Thursday 23.10.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: