Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Heinolan keikka ylitti odotukset

Olimme liian hyviä Huonon musiikin iltaan. Aluksi lähti väärä rumpukomppi soimaan, basisti ei tajunnut laittaa bassosta voluumia päälle. Sitten kaikki toimi loistavasti. Soitimme Mummon ja Juopot, sitten meijjät huudettiin alas lavalta. Persenaamahomo pelasi pesäpalloa basson kaulalla ja kaljatuopilla. Onneksi kaljat lensivät tuomaristoon.

Eräs tuomareista sanoi ennen keikkaa olevamme suosikkeja kun humpattiin oikeita humppabiisejä. Toinen tuomari tuli sitten keikan jälkeen rappusissa vastaan ja sanoi että olimme liian hyviä ja heitti syöpäkääryleen Homonaamarille. Humpattiin koko ilta, hiki virtasi ja viini.

Illan kruunasi päätuomari Mister Paskan keikka. Olimme tanssityttöjä ja Paska omisti meille biisin Oh Shit, jonka jälkeen hän ahdisteli Homonaamaria väkivaltaisesti työntämällä kiveksiään tämän suuhun.

Backstage oli maailman paras, valkea tyhjä huone, seinässä kaksi mustaa nyrkin kokoista reikää. Keikan jälkeen joku tuntematon muusikonrenttu soitti ja myö humpattiin.

Onneksi olimme yleisön suosikkeja, silti emme enää koskaan mene Heinolaan. Kotimatkalla huristelimme 60km/h satasen alueella keskellä yötä kun satoi hieman vettä. Kaksi hirveä juoksi tien yli, mutta vain sammakko jäi auton alle. Tulin kottiin neljältä aamulla.

Kirjoitettu Sunday 24.07.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: