Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Studiopäivä 2

Ja taas väsyttää... Yhdeltä mentiin Timon kanssa studiolle ja siellä oli menossa kauhea häslinki. Ihmisiä tuli ja meni, lopulta ulkona heitettiin huonoa läppää porukalla ja sitten suurin osa katosi. Tuulia tuli heti myös paikalle. Aloitimme pistämällä "einiinnössöön" akustiset kitarat C-osaan ja kertsin taustalle. Tuulia ensin hieman sovittelu huilun soittamista ja suoriutui tehtävästään todella hyvin, kiitos vielä!
"Einiinnössöä" kun kerran oltiin niin paljon tehty, päätimme pistää laulut siihen samantien. Alkukangertelun jälkeen alkoi Timollakin kulkea ja olisiko ollut neljäs tai viides otto kun saatiin purkkiin, tuottajilta tuli hyvin korjauksia riitasointuihin. Timo vetäisi myös hianon soolon biisiin nopeasti ja helposti.
Kipi saapui yllättävänkin aikaisin. Allekirjoittanutta alkoi armottomasti väsyttää jo tuossa vaiheessa. Paavokin ilmestyi häröilemään ja pelastamaan Markon päivän tiettyjen "hemojen rauhoittajien" muodossa. Kimmo takerteli basson kanssa ja tunnelma hieman kiristyi tässä vaiheessa. Hyvä kun ei tullut turpaan ;) Anyway Tahdon bassot saatiin pätkittäin narulle ja tämän jälkeen Marko veti kitarat ensimmäisellä otolla pohjan ja tuplauksen. Liidit myöskin ei tuottanut kummempia onkelmia.
Sitten vielä yksi biisi "uutta punkkia", Kimmolla tärkeä osa bassollaan ja "Tahdon"-tyyliin pätkittäin kiitettävästi narulle saatiin. Ja samalla meiningillä Marko veti kitarat sisään ekalla otolla paitsi kerran piti loppua korjata prkl.
Siirryttiin loppuihin lauluihin. Petku oli joutunut ylitöihin ja soitti tulevansa huomenna klo 16 jälkeen, tämä sopi vallan hyvin. Ensin "uutta punkkia" sai kertavedon Timon lauluista. Sitten toiseen kertsiin "gaykuoro"-tuplaus ja loppuun vielä jotain kivaa extraa.
Tahdon oli vielä jäljellä. Lopulta huutokohdat vedettiin porukalla ja Timo ilmeisesti haluaa huomenna vetää muut laulut uusiksi, kunhan vain töistä pääsee kuuden jälkeen.
Vähän enne yhdeksää poistuttiin eikä nenäkarvaista setääkään näkynyt. Luulimme Timoa pervoksi, mutta Kimmo olikin vain yksinkertainen. Miettikääpä sitä!

Kirjoitettu Wednesday 07.07.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: