Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Studioon!

Jepjep juhannus oli ja meni, tai oikeastaan koko viime viikko oli ja meni harvinaisen nestemäisissä merkeissä. Terveisiä vaan kaikille niille joiden kanssa Jussin loppuiltaa tuli vietettyä!
Aikamme pohdimme mitkä biisit demolle laitetaan ja "yllättäen" päädyimme uusimpiin biiseihin, eli: Tahdon, Parempaa huomista ja Sinulle, ellei enempää ehditä. Ensi viikoon maanantaina alkaa sessiot. Tässä ollaan koitettu em. biisejä kovasti valmiiseen kuntoon reenata basisti (menojensa vuoksi) on vieläkin vähän pihalla, mutta eiköhän se siitä. TURSKA 2004-settiä myöskin jonkin verran suunniteltu...
Pari sanaa demolle tulevista biiseistä:
Tahdon: Kunkun kruunauksen jälkeen Harisella meni hermo kommenttiin "liian samankaltaiset biisirakenteet", joten Tahdon alkaa kitaralla ja laululla, eikä varsinaista kertosäettä ole, vaikkakin biisin nimi tehdään varsin selväksi, sanomaa voi sitten miettiä enemmän (vinkki: ahdistus). Ensin Paavon kanssa aikamme tahittiin rumpusysteemejä ja Timolta tuli taas pari hyvää parannausehdotusta ja Kimmo oli tyytyväinen bassokuvioon, niin ja Timon laulusta etsitty vähän "uusia puolia."
Parempaa huomista: Tämä syntyi kuin vahingossa, soittelin paria uutta riffia Paavon kanssa ja biisi syntyi kuin itsellään. Jotain nopeampaa kun oli tarkoitus tehdä. Projektinimi "uutta punkkia" kertoo aika paljon. Sanoituksia tehdessä meni hermo oikeastaan omaan ainaiseen ruikutukseen, että semmosta.
Sinulle: Niin selkeä rockballadi. Timon tekemät sanat, minä en rupea niistä puhumaan sen enempää, mutta musa "yllättäen" meikäläisen käsialaa, Nuokkarin keikan jälkeen havaittiin että setti oli loppuviimeksi liian "mättöä", joten jotain rauhallisempaa. Kliiniä kitaraa pirusti ja tarttuvat soinnut, Timo sovitti bassot myös hienosti. Demolle olisi tarkotus pistää vaikka minkäläisia taustakitaroita ja Tuulian olisi tarkoitus tulla huilua soittamaan yhteen kohtaan. Hieno biisi, sopiva lopetus demolle.
Näillä eväillä palataan astioille!

Kirjoitettu Monday 28.06.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: