Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Homma etenee

Nonniih, kesää kuluu. Timo ja Marko ovat aktiivisesti olleet tekemässä lukionsa hallituksen kahvilaremonttia. Paavolla alkoi työt vetoketjukoneen ääressä (?!?) ja Kimmo palasi alkuviikosta patikoimasta Kuusamosta, n.70km Karhukierros.
Nyt Timo lähti viikonlopuksi karateleirille Tampereella ja Kimmo lähti viikoksi Silokalliolle isoseksi. Jäljelle jää vain minä ja Paavo. Mutta mutta on sitä oikeasti jotain etenemistäkin: Pyrimme soittamaan "Reposaaren Woodstockiin", joka meidän osaltamme sitten olisi Turska 2004, jonka olemme eräille henkilöille luvanneet järjestää. Saa nyt nähdä miten toimitaan. Ja sitten toiseksi, tuossa eräs päivä Harinen oli käymässä Sound Cityssä suunnittelemassa miten törsäisi kesätyörahansa (helposti mennöö 1000€, ESP-kitara ja line6-vahvistin). Oli siinä puheissa Haapasen ja Lintulan kanssa, että demo pitäisi tehdä, mutta maksaa liikaa. Lintula huomautti Mäkisen Markon studion ilmaisesta ajasta ja Harinen pisti homman tuulemaan. Agonychildin kanssa viime kesänä oltiin oltu täysin saman kurssin puitteisessa tekemässä levyä Resurrection. Laineen tykönä otettiin Mäkiseen yhteyttä ja sovittiin Juhannuksen jälkeisistä nauhoituksista. Ongelmana on vain että mitä narulle pistää? Vahvimpina vaihtehtoina ovat seuraavat:
-Tahdon
-Sinulle
-Varttia vaille viisi
-Parempaa huomista
-Ainoa asukas helvetissä
Noista pitäisi kolme valita... sitä ehtii tässä sitten miettiä. Bändi kokoontui samana iltana treenikämpälle "juhlistamaan" nauhoituksiin pääsyä. Paavo lähti aikaisemmin johtuen seuraavan päivän aikaisesta noususta töihin. Timo tultiin hakemaan pois. Kimmo ja Marko sen kuin jatkoivat seuranaan sittemmin Tumppi ja sitten sisään yritti ängetä Vero Electin historian ensimmäisiä bändäreitä. Rasittavia tyyppejä olivat, ikääkin ainakin 12w. "Eikös äiti odota jo kotona", Hynysen sanoin.
Takiaisen Alasti ja Coldtreatin uusi Say ep ovat aktiivisesti viihtyneet soittimessa. Tässä vaiheessa haluaisin itseni ja miksen koko yhtyeen puolesta kiittää muutamia ihmisiä jotka ovat olleet avuksi yhtyeen kulussa, kiitos maailman hienoimpia ihmisiä: Petku & Coldtreat, Tumppi & Nollataso, Putken väki, Kalu & Jonne/Synestesia, Rixa & Lauri/Anima, Koiviston Niko & Vapaa-aikavirasto, Orjatori, PORI SOUND CITY, Paukku, Maekelae, Annukka, kaikki kahvilla treeneissä vierailleet, Olenius (autokonepeltikyyti), Martikaisen Hanna ja kaikki muut jotka nyt unohtuivat mutta tulevat myöhemmin mieleen.
-Harsu-

Kirjoitettu Friday 11.06.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: