Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vuosi 2005

Jaahas. Taas on tullut aika juhlan iloisen, jouluun on enää viikko. Minulle se ei mikään kovin suuri ilon aihe ole, ja siihen on syynsä mutten rupea niitä tässä ruotimaan.
Pointtina on se, että vuosi 2005 on kohta saatu päätökseen. Se on hurjaa. Meneekö aika aina sitä nopemmin mitä vanhemmaksi tulee?
Vuosi 2005 toi elämääni paljon uusia ihmisiä, kokemuksia ja asioita. Paljon hyvää, mutta myös huonoa. Iloja ja suruja. Päällimmäisinä muistoina vuodesta kuitenkin ovat iloiset asiat, joita taisi olla enemmän kuin huonoja.

Paljon keikkoja, paljon musiikkia, paljon bändejä. Monta uutta bändilöytöä, monta loistavaa hetkeä em. asioiden parissa. Vuosi 2005 oli hyvä vuosi musiikillisesti. Ehkä paras tämänastisista. Ensimmäisenä mieleen tulevat tämän vuoden keikoista Yhteinen asia -konsertti, lukuisat (12) Apulannan keikat, Marilyn Manson ja Mew Provinssissa, HIM Ruisrockissa, The Ark Ankkarockissa, Mew Nosturissa sekä The Ark Pakkahuoneella. Mieleen ovat erityisesti jääneet myös Maj Karman, Lapkon ja Disco Ensemblen keikat.
Vuosi oli tosiaan melko Apulanta-painotteinen, ja siitä olen iloinen. Bändistä tuli jopa entistä tärkeämpi tämän vuoden aikana, ja sen avulla jaksoi niitä vaikeampiakin hetkiä. Tunneside vahvistui myös bändin jäseniin ja muihin faneihin, joiden joukosta olen saanut monta uutta ystävää.

Bändeistä tänä vuonna merkittävämmät löydöt ovat olleet Disco Ensemble ja The Ark. Vähemmälle on jäänyt ns. teinibändien kuunteleminen (hyvänä esimerkkinä Negative). Olavi Uusivirran uuteen levyyn ihastuin myös tänä vuonna sen ilmestyttyä. Radioheadia aloin tänä vuonna kuuntelemaan entistä enemmän, ja samoin The Doorsia ja White Stripesia.
Uusimpina löytöinä ovat olleet Modest Mouse ja AFI. PMMP on myös noussut paljon kuunneltujen joukkoon parin viime kuukauden aikana.
Täällä näkyy vuoden aikana kuunneltu musa: http://www.last.fm/user/Joy_/

Vuosi 2005 on siis lähes loppu, ja olen siihen kaiken kaikkiaan tyytyväinen. Asiat ovat mallillaan, ja odotan innolla vuotta 2006. Se tuo mukanaan täysi-ikäistymisen mikä huomattavasti lisää keikkatarjontaa. Ei tarvitse enää murehtia vaikka keikka olisikin k-18. Ajokortti auttanee myös keikkamatkojen taittamisessa.
Odotan siis ensi vuodelta paljon uusia keikkoja, bändejä ja ennen kaikkea ystäviä. +sitä suurta rakkautta ;>

Siispä kiitsit kaikille jotka ovat tehneet vuodestani 2005 sellaisen kuin siitä tuli!

Kirjoitettu Saturday 17.12.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: