Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Huu ei ole loppu

Ei niin. on ihan kivaa. Olin Oulussa jonkni aikaa ODL:llä sellasessa.. jossain. Oli kaikenlaista psykiatria ja psykologia ja fysioterapeuttia ja muuta. Fysiikassani ei kuulemma vikaa ole. Ja ihan hyvältä tässä on tuntunutkin. Jalkojen testauksessa testissä loppui asteikko ennenkuin pääsin edes vauhtiin, käsissä ei juuri voimaa taasen ollut. Mutta enhän minä käsilläni kävele. Kyllä niillä silti kaljapullon saa auki.

Fysioakustinen tuoli oli kivaa, jännää kivaa.

Olin taas kännissä höpissy omiani.

Mutta olin myös käynyt tansseissa!

Sain tehtyä hyvän biisin, joka on hyvä siitä huolimatta, että yksi raita jäi kokonaan mutelle vahingossa. Pitäisikö jättää salaisuudeksi sen raidan sisältö.. Siis Belz Krov ja Suoräähkä.

Suoräähkä on muuten sellainen suohon hukkunut ihminen, kun hukkuu loitsuttuun suohon, muuttuu suoräähkäksi. Suoräähkä sitten kummittelee ja väitetäämpä ilkeimpien suoräähkien vetäneen suolla kulkijoita suonsilmään ruskeilla ruumiinkäsillään. Suot loitsui aikoinaan pohjois-suomessa asuneet noidat kun joutuivat pakenemaan pohjoiseen.

Aion tehä tänään ehkä lisää musaa, nyt on hyvä veto päällä. Virnuiluttaa ja päässä soi.

MUISTUTUS:

Suuri Jumalaprojekti on edelleen käynnissä ja osallistujia kaivataan. Tarkempaa tietoa löydät, kun katsot sen tuosta päiväkirjamerkintöjen listalta. Se on kolmantena.

Kirjoitettu Friday 09.11.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: