Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Soundi 4/2006

Olipas positiivinen yllätys löytää juttu muinaisesta Focus Forward -projektistani, vaikkakin tuo on kirjoitettu reilut kaksi vuotta sitten.

Lainaus:

JPM
Juha-Pekka Miettinen (kaikki)
www.mikseri.net/jpm

Koskahan Demoefektiin on viimeksi kulkeutunut asiallinen konemusiikkidemo? JPM:n jälkeen sitä malttanee odottaa taas muutaman kuukauden, sillä simppeleistä syntsamelodioista ja helposti lähestyttävistä soundeista huolimatta biiseissä riittää pureskeltavaa. Let It Go (Go Crazy) naislauluineen tuo mieleen jopa 90-luvulla vakavasti tehdyt euroteknonimet, mikä ei suinkaan ole moite, vaikka tekijän kohderyhmää moinen ei varmasti imartelekaan. Ja mikä tärkeintä: musiikki oikeasti herättää tunteita ja maisemia, mitä ei makuuhuonedemoista voi parhaalla tahdollakaan sanoa. Tarttuva avausraita, utuisempi Focus Forward ja bassovetoisempi Elektronik osoittavat, että tekijä ei ole jämähtänyt yhteen biisimuottiin.

Lähde:
http://www.soundi.fi/node/5249

Elektronik löytyy edelleen mikseristä Jx2 nimellä (www.mikseri.net/jx2). Let It Go (Go Crazy) ja Focus Forward pitänee kaivaa arkiston kätköistä ja puunata nykystandardien tasolle. Henkilökohtaista kehittymistä on kumminkin tapahtunut parin vuoden aikana äänenkäsittelyn saralla.

Kirjoitettu Friday 27.06.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: