Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Netti sivuja ja sellasta.

Nyt on avattu Miss Monster Truckille viralliset kotisivut. Linkit sivuille löytyy miksserin sivuilta ja meidän My Space sivuilta. Myöhemmin sivut siirreetään www.missmonstertruck.com osoitteeseen.

MMT:lle pukkaa aika mukavasti keikkaa! Maaliskuun lopulla olisi eka keikka ulkomailla eli nyt tossa Viron puolella. Siellä voi kyllä kalpeita miehiä, mutta pakko kestää. Itse asiassa Talinnassa soitetaan kaksi keikkaa, perjantaina ja lauantaina. Eli suunniteleppa Talinnan lomat kyseiselle viikonlopulle! Tarkempaa raporttia matkasta tulee varmasti My Spacen blogiin.

Eka festarikeikka Kuopion Rock Cock bileisiin on myös varmistunut ja Tammerfestin aikaan heilutaan Tampereella, ymmärtääksebi myös jollain lavallakin. Toukokuussa melutaan Pietarsaaressa, Nivalassa ja Tampereella ehkä pariinkin otteeseen. Näistä ja muista ilmoitellaan myöhemmin ja paremmin.

Aika hiljasta tuo keikka kalenteri siellä päin karttaa ja Helsinkiin myös keikkoja kaipaillaan. Jos nyt joku aktiivinen sattuu tämän lukemaan , niin otappa rohkeasti yhteyttä Miss Monster Truckin älynjättiläisiin.





Ja Hpk voittaa taas suomen mestaruuden ja Leino palkitaan parhaana pelaajana!

Kirjoitettu Tuesday 20.03.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: