Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Väsyttää!

Tänään on väsyttänyt aivan hemmetisti. Olin viikonlopun metsässä niinkuin joku muukin täällä ja käytiin yhdessä uimassa meressä =) Oli tosiaan hemmetin kylmää. Nukuin eilen kotiin palattuani hetken ja sitten matikan läksyjen kimppuun, mutta hermothan siinä meni kun päätä särki. ostain kumman syystä sain tehtyä siis matikan harjoituskokeen. Viidestä tehtävästä kaksi oikein. Olisi mennyt ehkä rimaa hipoen läpi..
Tänä aamuna heräsin aikaisin, kun mulla oli hammaslääkäri 7.45. En sitten jaksanut mennä ekalle ruotsin tunnille, joten istuin koulun käytävällä vartin ja sain tietenkin poissaolon, mutta ei se mitään. Bilsan tunnilla kerrattiin kokeeseen, kun huomenna alkaa koeviikko ja filosofiassa tutustuttiin Kierkegaardiin. Sitten juostiin syömään ja siellähän istui eräs mielenkiintoinen pitkähiuksinen tyyppi, mutta enpä häntä sitten enää nähnytkään =( pitäisi uskaltaa elää silloin kun niin päättää!

Nyt pitäisi alkaa kertaamaan matikkaa, jotta pääsisi kokeesta läpi ilman kirjaa.. Viimeinen pakollinen matikan kurssi loppumaisillaan, joten persiaatteessa ei haittaa jos tulisi nelonen. Ei se paljon keskiarvoa laskisi..

Kirjoitettu Monday 17.05.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: