Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kuuroksihan tässä tulee..

Tulin tunti sitten orkesterista ja kuuroksi tulin siellä melkein, mutta jospa aloitan aivan aamusta..

Heräsin varttia ennen kuin normaalisti eli varttia yli kuusi. Sairasta. Väsyttikin aivan helvetisti, kun olin edellisenä iltana ollut teatterissa äikän kurssilaisten kanssa. Ei ollut kovinkaan hyvä näytelmä ja kesti aivan liian kauan.

No lähdin pyörällä kouluun joskus vähän yli puoli kahdeksan ja ekana oli kaksi tuntia biologiaa.. Käytiin evoluutiota. Sitten kaksi tuntia äidinkieltä. Käytiin kirjallisuuden aikakausia kovalla kiireellä ja saatiin aineistoaineet takaisin. Sain 83 pistettä mistä yllätyin todella, koska yleensä tulee vähän päälle 70. Saadaan perjantain aamutunnit vapaaksi teatterin takia, joten menenpä sitten kymmeneksi kouluun. Sitten ruokailu: olisikohan ollut välimeren kalaa ja perunoita. Vähän oli kuivaa eikä mennyt oikein alas..

Viimeiseksi oli kaksi tuntia filosofiaa ja ne meni koomassa. En muista oikein mitään niistä tunneista, että ehkä pitäisi lukea kirjasta joskus jotain. Oli vähän orpoa koulussa kun kukaan ei oikein kaivannut mun seuraa, mutta kyllähän ne välitunnit yksinkin menee. Ottaa vaan päähän kun esitetään niin hyvää kaveria ja sitten yhtäkkiä ei ollakaan enää.

Kotiin pääsin siis kahdelta ja parin tunnin päästä mamma tuli käymään ja kohta lähdinkin orkesteriin. Jotenkin siellä oli helvetin kova meteli koko ajan, että oikeesti tuntui, että olisi pian tullut kuuroksi. Pää ainakin alkoi särkeä. Sunnuntaina olisi konsertti eikä oikein osata vielä sitä teosta tai mikä lieneekin. No, mutta huomenna on vielä harjoitukset ja lauantaina kenraali, mutta en taida päästä sinne kun olen partiossa..

Kirjoitettu Tuesday 11.05.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: