Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Uuden biisini synty

Tapasin bändin Land of Tales toukokuussa 2015 loppussa ja ystävystyin bändin kitaristi/lauluntekijä/laulajan Kristianin ja kosketinsoittajan Pallen kanssa.

Syyskuussa 2016 Kristian yllättäen sanoi, että hän haluaa alkaa tehdä musiikkia minulle. Kristian kysyi hänen bändinsä basistilta ja kosketinsoittajalta mitä tykkäisivät ideasta soittaa Mariannen levyllä ja he innostuivat ja niin yhteistyö alkoi.

11.9. Aloimme työstämään esimmäistä biisiä ja päädyimme siihen, että tulen laulamaan southern rock musiikin sijaan suomenkielistä melodillista popahtavaa musiikkia.

Kristianilla oli aikoinaan ennen "LAND OF TALESIA" suomenkielistä musiikkia soittava "NAISKALA" niminen bändi jolta ilmestyi monia levytyksiä ja minun musiikkini voisi olla hiukan saman tyylistä. Miksei voisi sovittaa uudelleen myös biisejä jotka jäivät "pöytälaatikkoon".

Kiva ajatella, että samalla he voisivat palata niihin tunnelmiin kun nyt myös osa samoista muusikoista (Sami ja Palle) ja sanoittaja Pasi jotka olivat Naiskalassa ovat nyt myös mukana minulle tehtävässä musiikissa.

Land of Tales alkoi julkaista uusia kappaleita 10.12.2015 alkaen ja halusin tukea heitä ja jätin omat keikkailut tauolle. Samaan aikaan olin myös Suomessa promoottorina ja yhteistyössä amerikkalaisen SWAMP DE WAMP bändin kanssa.

17.11. Nyt ensimmäistä biisiä ollaan äänitetty ja ajattelimme, että ensi vuoden alussa se voitaisiin julkaista ja samalla tehdä siitä musiikkivideo. Musiikkivideo ajotaan kuvata Puerto de la Cruzissa Teneriffalla.

Joulukuun alussa biisi valmistui ja niitä painettiin promolevyksi.

Joulukuun puolessa välissä minä ja Kristian menimme Teneriffalla, jossa tuleva musiikkivideo kuvattiin.

30.1. Nyt uusi singleni "Uskon Aurinkoon" on lähetetty suosituimpiin digitaalisiin musiikkipalveluihin ja se ilmestyy 21.2.2017.

Kirjoitettu Sunday 05.02.2017

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: