Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Miranda - Vuosi 2014

Nimeltä mainitsematon, rovaniemeläinen humpuukkimetalliorkesterin kitaristi, keittää aamulla kahavit ja miettii mitä on taas tullut tehtyä:

Ei mitään.

Paitsi että Mirandan ensimmäisen demon kitarat, bassot ja rummut on saatu juuri männä viikolla nauhoitettua! Tämä tietää tulevaisuudessa mainetta ja kunniaa. Varsinkin jos maine ja kunnia mitataan paskan ja kusen määrällä.

Ja on se muuten ollut saatana työmaa. Rumpujen nauhoitus vittuili kuulema oikein urakalla päin naamaa. Biisejä nauhoitettu useaan kertaan, koska ensimmäisellä kerralla ei voinut soittaa oikein, sekä nauhoitus aikataulut laati varmasti VR.

Tämä ei silti bändiä haittaa, sillä treenikämpillä on välistä kuulunut jopa oikealta musiikilta kuulostavaa räpellystä. Ja nyt ei puhuta Vindictiven soittovuoroista, vaan ihan Mirandan uusista tuotoksista. Kakkosdemosta tulee kuulema niiiiiiiiin paljon parempi. Kakkonen on uusi ykkönen!

Myös Mirandan uutta idolia on mietitty. Edellinenhän oli siis Lauri Tähkä & Elonkerjuu, ja heidän valitettavan pois menonsa vuoksi on bändi pitkään ollut hukassa ja vailla tarkoitusta. Uudeksi suosikiksi on nousemassa Irina sekä Indica. Juntunen ehdotti Haloo Helsinki!ä, mutta siitä tuli vain tappelu.

Summa summaaliirumlaarum:

Vuonna 2014 heitettyjen keikkojen määrä: 0
Maskotiksi valittu: Pablo & Josef
Faneja saatu: -5
Juntunsen soittokamoja hajonnut: 2
Kitaristikaksikon saunailtoja: 5
Karaokessa loistettu: 3
Saariosen roiskeläppiä syöty: 135,25
Olutta juotu: Pienpanimon vuosituotannon verran







Kirjoitettu Wednesday 17.12.2014

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: