Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Miranda Kevät 2013

Oulu, Bysis:

Yhtye pyörähtää keikoilla mm. Oulussa. Matka sujuu rattoisasti erilaisia Heavy-metal yhtyeitä kuunnellen. Bändi jakautuu kahteen leiriin joiden suosikiksi muodostuvat Tool ja Agonist. Loppumatka tapellaan pahoitetuin mielin ja kuunnellaan Kotiteollisuutta. Mieli pahentuu entisestään.

Oulun keskustassa navigaattori näyttää keskaria ja ohjaa ajamaan yksisuuntaista katua väärään suuntaan. Vehje lentää ulos ikkunasta ja perille päästään sisun(ei pastillin) voimin. Keikka paikalla oulaisten ystävällisyyttä luullaan vittuiluksi ja taas pahoitetaan mieliä. Kostoksi bändi syö ilmasta pitsaa kolmen bändin edestä. Basisti mokailee omaisuutensa kanssa ja loppu bändi eksyy soundchekin jälkeen jonnekkin Oulun keskustaan.

Perille päästään kuitenki juuri ja juuri ajoissa ja Miranda vetää yhden parhaimmista keikoistaan. Lähinnä erittäin laadukkaan PA:an ansiosta. Paria uutta biisiä kokeillaan jotka tottakai karkaavat lapasesta, niinkuin paluumatkan juominen. Rispektit kuskille!

Paluumatkasta kannatta kysellä Samulilta, sillä hän oli ainoa joka puhalsi Rovaniemellä nollat. Myös Vindictive liittyi jotenkin siihen iltaan, mutta ei sen enempää tietoa... mikä lie Amnesia iskenyt...

Simerock bändikisa, Monde:

Ristiriitaisin tunnelmin bändi ottaa osaa Simerockin bändikisaan. Osa povaa onnea ja menestystä, osa ihmettelee miten pääsivät edes esikarsinnasta läpi. Paikkana tietenkin Monde, jonka saundtsekeissä vahvistimet räjähtävät ja monitoreista kuuluu vain vittuilua. Juntunen lainaa kamojansa omien sanojensa mukaan noin 7. bändille. Kellon lähestyessä soittoaikaa Juntusta ei näy missään. Mies on ostamassa rommia omasta mielestään varmoihin häviön juhliin.

Lopulta kuitenkin bändi kapuaa lavalle kokonaisena ja aloittaa häpeilemättömän ränttätänttänsä. Aatu ei tapansa mukaan kuule soittoaan, Juntunen luulee naurattavansa yleisöä jutuillaan ja JanneSamuli vetää täysillä niinikuin rokkia kuuluukin. Tuomarit sanovat joojajee ja Venom -- mitä vittua? Onneksi seuraavaksi soitti Intervention. Nähtiinpä miten sitä heviä oikeasti veivataan.

Kun kamat on roudattu takaisin reenikselle, pohditaan bändin tulevaisuutta. Osa haluaisi lisää keikkoja, kun taas osa pitäisiä mielellään lomaa. Taas pahoitetaan mieliä. Sitten päätetään että tehdään parempia biisejä ja hommataan jonain päivänä oikea lauluja bändiin. Tai ei...


Kirjoitettu Sunday 14.04.2013

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: