Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

2011 saldoa

Hipheijaa, mikäli joku näitä vielä lueskelee nii: "Hei vaan sinullekkin :)"

Lapset elämän suola, jatkumo ja kaiken ajan viejä. Eipä ole helppoa musiikin tekeminen, kun on kaksi muksua kasvatettavana. No tänä vuonna tuli kuitenkin pari uutta kipaletta ja avattiin vihdoin tuo Youtuben pääty. Yksi kokeellinen ja toinen vakavasti leikattu musiikki-video tuotettnua, sekä kaikkien nähtävillä. Bonuksena uploadasin vielä 2004 matskua Funky Colors:n dvd:ltä Dopestylers. IDM-raitamme Shaman löytyy tältä 7minuutin pätkältä, erään piissin taustamusiikeista. Suosittelen kaikille katsottavaksi, erittäin chilliä ja mieltä avartavaa taidetta luvassa.

http://www.youtube.com/watch?v=8ZA1xo64U6A&feature=autoshare

Tr3oX:n "studio" eli henkilökohtainen pc:ni on nyt ollut telakalla jo neljättä kuukautta, sanomattakin on selvää ettei uuden sekvensserin opinnot ole edistyneet juuri lainkaan. Musiikillisesti on muutenkin tullut enemmän duunailtua näitä DJ-miksauksia. Mikäli olet kiinnostunut niin suuntaappa matkasi silloin kohti klubitusta ja dj-profiiliani.

http://klubitus.org/profiili_musiikki.php?tyyppi=1;nimi=Damien

Input C aka Real Charly, Tr3oX:n kolmas eli ystävien kesken Jermu on viime vuosien saatossa saanut kollaboraationsa Gohain kanssa erittäin hyvvään nosteeseen. Poikien Hard Techno tuotantoon, dj-setteihin ja muuhun musiikilliseen antiin pääset parhaiten tutustumaan heidän Facebook grouppinsa kautta.

https://www.facebook.com/#!/pages/Gohai-Input-C/211450332218091

Tässä alkaapi olemaan wrapattuna koko 2011, hyviä vuoden vaihteita odottelemaan.

-With Peace Love Unity and Rispect, Damien, Tr3oX-

Kirjoitettu Thursday 24.11.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: