Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

2011-->

Heipä hei.

Mikseri on jäänyt osaltamme vähän vähemmälle huomiolle viimeaikoina ja jäänee tulevaisuudessakin, mutta tässä kuulumisia kuitenkin.

RuoTon viime vuodenvaihteessa ilmestyneen kolmannen julkaisun, Pelonsuoja-EP:n ja muutakin täällä julkaisematonta materiaalia, voi käydä kuuntelemassa näistä osoitteista:

http://www.harhakuva.org/show/2993
http://soundcloud.com/ruoto
http://www.myspace.com/ruoto

Soundin Marko Säynekoski kirjoitti levystä lehden demoefekti-palstalla 7/2011 näin:
"Pudasjärven maaseudulle juurensa ulottava Ruoto edustaa (pohjois-)suomalaisessa musiikissa harvinaislaatuista, herkän mystistä ja luonnonläheistä lähestymistapaa. Ruodon akustis-voittoista musiikkia voi hyvin kutsua metsäläisfolkiksi, pikaisen kuuntelun perusteella sympaattiseksikin kotikutoisuutensä tähden, mutta musiikista, ja etenkin teksteistä, kuulee hartauden ja palon, jolla omaan taiteeseen suhtaudutaan. Pelottomuus ja teeskentelemättömyys tuottavat puhuttelevaa jälkeä. Eeppinen Sammalmaisema on haikea garage-pop-kaunokki. Kylmän Pisteen jäätävän lumoavaa kummitusfolkia ovat innoittaneet parapsykologiset tutkimukset. Karhunvartijan shamaanisen bluesin kimpussa yhtyeelle on vaikea keksiä vertailukohtia. Aivan kaikki tekijöiden ajatelmat eivät aukea, ja välillä kappaleista on vaikea saada otetta. Siltikin Ruoto on ehdottoman ainutlaatuinen ja tärkeä orkesteri, ja sen tuotoksia kuuntelee jatkossakin mielenkiinnolla. Toivottavasti oikealta levyltä." -Kiitämme häntä.

Tällä hetkellä ollaan kokolailla pitkällä seuraavan täysipitkän albumin äänittämisessä ja toivonmukaan se valmistuu vuodenvaihteeseen mennessä. Kassellaan. Luvassa on tunnelmallista ja tarttuvaa ruotoa, fiilikset ovat erittäin hyvät.

Ajahermoilla pysynee mukavammin, kun liittyy facebook-ryhmään, joka tosin tullaan varmaan jossakin vaiheessa päivittämään omaksi sivukseen:
http://www.facebook.com/groups/229060848038/ Tervetuloa sinne siis.

Syysterveisin teille
-Ossi

Kirjoitettu Tuesday 25.10.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: