Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Heipparallaa

Jostain syystä tähän päiväkirjaan on ihan hauska aina palata kirjottamaan tauonkin jälkeen.
Mukava lukea vanhoja kirjoituksia jostain vuodelta 2005 ja niin edelleen.

Mikserissä on taas tullut pyörittyä vähän enempi viime aikoina, ilmeisesti on lakannut ärsyttämästä tämä uusi ulkoasu. Pitkän aikaa meni että edes alkoi taas mieltää koko paikan samaksi vanhaksi mikseriksi kuin aina ennenkin. Noh, liikehdintää täällä joka tapauksessa on nykyään vähempi. Biisejä ei jaksa kukaan kommentoida, eikä itseänikään huvita mitään rallatteluja tänne laittaa. Jotain musiikkia saa sentään julkaistua Wavedata Recordsin kautta Beatportissa ja iTunesissa.
Toisaalta huvittaisi tehdä jotain sellaista musiikkia mitä ei koskaan ennen ole kokeillut, ainakaan pintaraapaisua enempää. Tykkään hirveästi soundtrackista ja pianomusiikista, joten sellaisen tyyppistä musiikkia voisi tulevaisuudessa täällä julkaista. Saahan nähdä.

En edes tiedä lukeeko näitä kirjoituksia kukaan, mutta vaikkei lukisikaan niin eihän se mitään haittaa. Päiväkirja kuin päiväkirja.

Jatketaanhan taas eteenpäin, seuraava kirjoitus tulee ehkä sitten vuonna 2012 tai jotain. Jos on asiaa niin pikaviestitsehän minut tavoittaa :) Hyvät talvenjatkot!


Tuomas

Kirjoitettu Sunday 14.11.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: