Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Siedettävimmät kirjoitukseni osa 1

Tälläinen tuli kirjoitettua mikserin kirjoituskilpailu numero 6:n 10.07.2005.
Ensimmäinen (ja viimeinen) voitto tuli.

Seikkailu avaruudessa 1985

Nykyään avaruusmatkailu ja vieraan planeetan asuttaminen kuulostavat vielä tieteiskirjallisuudelta, mutta NASAn tiedemiesten mukaan vuonna 1985 nämä asiat ovat arkipäivää. Eikö kuulostakkin hurjalta?
Kerronpa teille millaista elämä on vuonna 1985 Marssissa sijaitsevassa siirtokunnassa nimeltään Ooppera.

Vuonna 1985 Oopperaa asuttavat ihmiset asuvat huipputeknologisissa avaruusasunnoissa, joista nykypäivänä voi vain uneksia. Siivousrobootit pitävät huolta kodin siisteydestä ja pikauunit valmistavat herkullista ruokaa viidessä minuutissa. Perheenäideille jää täten paljon vapaa-aikaa, mutta aika ei käy pitkäksi, sillä sitä saa kulumaan vaikkapa seuraamalla saippuasarjoja huipputeknologisista väritelevisiovastaanottimista.

Myös perheenisille jää runsaasti vapaa-aikaa, kun ruumillinen työ jää koneiden hoidettavaksi. Ajan saakin kulumaan avaruusbaareissa ja urheilutapahtumissa, joista on saatu entistäkin jännittävämpiä suoritusta parantavien aineiden avulla.

Vuoden 1985 muotitietoinen nuori viettää aikansa avaruuspirtelöä nauttien intergalaktisessa jäätelöbaarissa, jossa beatnickit soittavat muodikasta jazz- ja rock & roll-musiikkia. Jos tämä kuulostaa liian hurjalta elämältä, niin nuori voi viettää aikansa myös elokuvateattereissa katsomassa huikeita 3D-seikkailuja.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, tälläistä on elämä vuonna 1985.

Kirjoitettu Friday 06.01.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: