Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

SniiKKi - Sammunut Tähti

Joo mullon monen mont eri tarinaa, näist entisist julkkiksist, jotka on jossai kohtaa menettäny intonsa siihe mitä ne duunaa, taiteilijat, laulajat ynnämuut kaikil on jossai kohtaa vaa pääs flipannu ettei jaksa enää duunaa sitä mist joskus skidin haaveili. Ketä mä oon syyttämää jos joku tyylii maikka ei vaa jaksa enää sitä skidie kaa pörräämist, ja sit alkanu dokaa, pelleilee douppie kaa.


Kert. Meil on tääl nykymaailmas kaikki nii perseellee ku jengi vaa sotii, tappelee, ritsaa tuol kaduil skidei. Mut jokasel meist on sammunu tähti sisällämme jossai kohtaa voidaa olla tähtii mut kuiteki ollaa sammuneit sit ku kuollaa.


Jees, mulle ei todellakaa oo sama jos tää maailma pysyy näil vitun paskoil raiteillaa, koska mä haluun niit skidei jossai kohtaa, mut tämmösee vitun maailmaa? En vitus, iha vaa sen takii koska en kestä sitä josse alkas joskus pelleilee douppie kaa, ja on iha paskan sit ku se ei joku vitun päivä saakkaa mitää douppii. Oke kerra entine muija oottanu mulle lasta mut se teki tahallee abortin ku se ei halunnukkaa olla mun kaa yhes, vittu mutsinsa kaa laivalle tokal kuul raskaan ryyppää, ja seuraavan päivän luurii tulee viestii "mä jätän sut".


Kert. Meil on tääl nykymaailmas kaikki nii perseellee ku jengi vaa sotii, tappelee, ritsaa tuol kaduil skidei. Mut jokasel meist on sammunu tähti sisällämme jossai kohtaa voidaa olla tähtii mut kuiteki ollaa sammuneit sit ku kuollaa.


Joo en tiiä miks ees skrivaan mitää riimii, ehkä siks koska sillee mä pystyn kertoo koko vitun maailmalle tunteistani, ja kaikest mikä mua vituttaa. Nykypäivän räppärit esim: Elastine, RDN, Pikku G ei ne tee hoppii sen takii et niille tulis hyvä olo siit vaa sen takii ku ne skrivaa vaa semmost kaupallist hevonpaskaa, mut tyylii Stenkka, Julma-Henri, Raappana ne tekee just sitä lainii mitä haluu ja vähä veikkaan et ku Steeni kirjotti "100% vihaa ja väkivaltaa" ei sitä kiinnostanu myyks se vai saaks se siit massii niiku se saiki. Mut mä luulen et toi biisi tuli vaa siit koska se haluu nuorison snaijaavan sen et kytät on rottii koko vitun sakki.

Kirjoitettu Wednesday 29.09.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: