Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Punk n' Roll

Nyt Lauran toinen bändi Khatarina on virallisesti laitettu jäähylle, oli hyvät bileet ja VA:n puolesta keikka meni ihan jees. Oli erittäin hyvä fiilis soittaa, kun kerrankin paikalla oli kunnon yleisömäärä (tapahtuma myytiin loppuun jo ennen klo. 15.00). Positiivista palautetta tuli aika reilusti, vaikka VA olikin melkeinpä ainoa rokkibändi paikalla.

Muutenkin oli erittäin mukava ilta. Muistan, kun alaikäisenä jo kävin TVO:lla kuuntelemassa punkkia viikonloppuisin ja joskus arkisinkin, ja TVO:n hyvää tunnelmaa. Aina tunsi itsensä tervetulleeksi, ja siellä hyväksyttiin kaiken maailman eri ihmiset. Viime vuosina on taas ollut vähän nihkeämpi meininki, jonkin verran sisäsiittoista porukkaa jotka ovat tuijottaneet tyyliin "mitä tuo nyt tekee täällä, jos se ei ole vegani niin saa turpaansa". Mutta eilen oli taas sellainen vanha ehtaa TVO-tunnelma. Minä ainakin viihdyin erittäin hyvin. On muuten todella raivostuttavaa, että tämäkin todellinen kulttuuripaikka pian muuttuu pesulaksi/pyöräkellariksi.

Tästä jatketaan eteenpäin kohti kevättä, mitään keikkoja emme ole vielä saaneet merkattua kalenteriin, kohtapuolin pitäisi varmaan taas alkaa tyrkyttää itsensä joka paikkaan, kun kukaan muu ei näytä sitä tekevän puolestamme. Allekirjoittanut lähtee muualle viettämään joulua ja uuttavuotta, mutta vielä ensi viikkona rokki raikuu martinsillan yli.

Soffe ja VA kiittää kuluneesta vuodesta, hauskaa oli! =)

Kirjoitettu Sunday 13.12.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: