Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Travesty of Sympathy & matka Englannista Suomeen

Hohoo, huijasin! Kyseessä ei ole matka Englannista Suomeen, vaan englannista suomeen! Ehehehe! Olen ovela, vitsikäs sekä kiero.
Mutta vakavasti ottaen: pähkinänkuoressa asia on siis niin, että pitkään jatkunut taipaleemme englanninkielisen musiikin parissa päättyy. Ja se päättyy melko pian! Perjantaina 11.12.2009 ToS marssii äänittämään rumpuja ensimmäisen suomenkielisen äänitelmänsä pohjiksi. Rummut on tarkoitus äänittää neljään kappaleeseen perjantain ja lauantain välisenä aikana. Sitä seuraavana viikonloppuna taas äänitellään traktorin meteliä, elikkäs tuttavallisemmin sanottuna bassoraidat. Bassolle on näillä näkymin varattu vain yksi päivä neljää kappaletta varten, mutta jokainen joka tuntee työskentelytapamme sekä aikatauluissa pysymisen lahjamme, voikin jo arvata että päiviä saatetaan bassolle varata vielä lisää.
Tästä aika tavalla toisistaan eroavia biisejä sisältävästä tekeleestä kaavaillaan ensimmäistä virallisepävirallista EP:tämme. Nimeä tälle taidepaukulle ei vielä ole keksitty, mutta ehdotuksia on tullut, ainakin yksi. Mutta ei siitä sen enempää tällä hetkellä, koitetaan nyt ainakin ensin saada ne rummut kunnialla narulle...

Palataanpa hieman vielä tuohon esityskielen vaihtoon. Syitä tälle muutokselle on monia: kaikki kappaleemme kuulostavat persoonallisemmilta suomeks laulettuina; turha edes mainita että bändin jokanen jäsen kuuntelee Mokomaa, Kotiteollisuutta, Stam1naa, FM2000:tta, Nicolea jne; ollaan saatu kommenttia siitä, että vokalistilla englannin lausuminen tarttis treeniä; itelle on sanotusten- & biisinkirjottajana helpompi ajatella suomeks kaikki hommelit & on luontevampaa kirjottaa omalla kotomaan kielellä. Meille kun on aina tärkeintä ollu sellanen rentous näissä bänditouhuissa, joten toi tekstien kirjottamismetodin muuttaminen rennompaan suuntaan on jossain mielessä melekeenpä luonnollinen jatkumo..
Luonnollista lienee myös se, että koska tällainen melko suuri muutos on lähitulevaisuudessa edessäpäin, tulee myös bändimme nimi vaihtumaan. Suomalaistamme siis tietenkin myös nimemme, emmekä jätä tätä "katu-uskottavaa" nimeä roikkumaan kappaleittemme etuliitteeksi. Kassellaan mikä bändin nimeksi tulee. Siitä tulee toki monenmoisia ilmoituksia, heti, kun nimi on itsellämme tiedossa. Tällä hetkellä on ilmoille on heitelty vain keskenään hyvin erilaisia, HYVIN omaperäisiä nimiehdotuksia, joista jokaisen olemme tallettaneet muistikeskuksiimme ja harkintanystyröiden jauhettavaksi. Yhden basistimme keksimän ehdotuksen teilasimme kuitenkin suoralta kädeltä, turhempia harkitsematta. Tämä nelikielisen mestari kun ehdotti nimeksemme rahanhimoinen kiilto silmissään, maineen pauhu korvissaan sekä menestyksen maku suussaan: HEVI BÄNDI. (huom. kyseessä on nimen omaan eris sana!)

Mutta, jos oot meidän musiikkiin joskus törmäilly ja ollut sitä mieltä, että "vokalisti vois vähä reenata tota lausumista", niin tervetuloa muutaman kuukauden kuluttua takaisin kuuntelemaan uusia, suomeksi veivattuja ralleja!

jjon // Travesty of Sympathy

Kirjoitettu Wednesday 09.12.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: