Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

ABYSSIUMIN HUUME BLOGI !!!

Tässä blogissa kerrotaan minun seikkaiiuistani . Paljastan myös , etten ole sellainen pahis kuin saatana moni luulisi ! 666 !

Se alkoi lapsena . Muistan kun isä maalasi aitaa , niin paras oli se pensseleden peseminen . Mutta kaikkien pitäisi olla tyytyväisiä koska iskää vituttaa SUUNNATTOMASTI se saatanan pensseleiden peseminen ! Poika puhdistaa mielellään ja kaikki on saatu kuntoon ; työkalut kaappiin ja muu puhdistus . Kun poika puhdsitaa , MENEE PROSESSISSA SAATANAN PALJON VÄHEMMÄN AIKAA !! Ja näin sain tuota jumalaista lemmen juomaa , joka tuoksuu auton tankkaukselta .

Matkan varrella liimatkin meni , mut tärpätti on se " nyky nuori " juttu ; loistavaa ! Notkuttiin bussi asemilla ja koitettiin päästä pummilla sisään . Eivät saatana voi laskea kahta tärisevää maalaria ketkä eksy räjähtäneestä kemikaali tehtaasta ??? Et onks junassa kuulunut räjähdys ?

Helvetti kun ei osata organisoida asioida oikein . EI kukaan osaa organisoida . Organisointi on inhimmillisesti mahdotonta !!!

Helvetti , eksyttii kerra johoki vesi baariin ja siellä oli ihan mukava meininki . kyllä ! Kävimme myös teatraalisessa musikaalissa , ei kiinnostanu vittuukaa mutta jotenkin me sinne sisää päästiin ja se tuntui hyvältä paikalta laskea tulevia super novia mahdollisesti tunteja !!

Huorat .



...

Kirjoitettu Wednesday 04.11.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: