Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Turhamainen muste

synninpäästö ja viimeinen voitelu,kurvikas vartaloiset kanssa kurittajat. kyllä,ansioitunut kuripoppoo esiintyy ainakin 11.7 launtaina ravintola montussa,yhdessä Vanity Ink:in kanssa,liput ovat 6 euroa ja paikka tulee olemaan täynnä (kurilaisia,toivottavasti). kyseinen päivä on siis ainoa SOVITTU päivämäärä tänä loppuvuonna,ainakin harjavallassa ja muutamilla yksityiskeikoilla meidät vielä tänä vuonna nähdään,aika varmasti myös kuritaivaassa,eli nakkilassa.parista ystäväbändien kanssa järjestettävistä musailloista on puhuttu.

pruustinnalla on teinitissit,kuulemma.näin sanoi pruustinnan fani.

anoppi soitti pruustinnan puhelimeen muutama päivä sitten.pruustinna oli uutta satsia kotiviiniä tekemässä,joten vastasin puhelimeen.en kerinnyt edes "jumalan terve" sanomaan,kun jo luurista kuului vihainen kysymys "onko ämmä jo paskalla,hah hah haa"!vastasin, "taidan pyytää vaimon puhelimeen".sen jälkeen kuului vain white noise.

iraki sotilaiden uusin kidutuskeino on soittaa aavikkosotilaille tauotta linkin parkin ja jay-z:n yhteisalbumia.tulokset ovat ,mairittelevia vähintään.

olin perheen kera keilaamassa männä sunnuntaina.olin tekemässä elämäni tulosta,kunnes vanha mies,jonka paidassa luki "nuoriso-ohjaaja",tuli taakseni,otti lantiostani kiinni ja alkoi vatkata...vanteitaan.hän kuiskasi "pääsi on kiiltävämpi ja pyöreämpi kuin keilapallo,haluaisin rasvata pallon reiät"!!. tiputin pallon ja lähdin itkien vessaan.siskopuoleni sanoi keilauksen jälkeen,että "ei hätää,se mies oli nakkilasta".sekö nyt perkule on syy lääppiä toista ja puhua rivoja??nakkilalalaiset tuntien,kyllä!

keilauksen jälkeen siirryimme viiden tähden perheravintolaan.herätin kummastusta siellä,menemällä (yllytyettynä) alasti pallomereen.pian oli greenpeacen porukat paikalla,hakemassa kuolaavaa kuuttia takaisin pohjanmereen.onneksi kerkesin pukemaan ennen kun men in green saapui.

pruustiina on mieletön muusikko,sitä en käsi raamatulla vannottuna osannut odottaa.aikansa näppäiltyään hanuriaan,hän löysi pahamaineisen ruskean nuotin.kaakelit irtoilivat,verhot heilui ja tapetti kupri.

discovery kanavan luontokanava leena sanoi ohjelmassaan "kyllä vaan vaaleansininen humiseva pullonokkadelfiini tuntuu säämiskässä mukavalta".

olin kanttorin kanssa autismisäätiön järjestämässä romurallikisassa imatralla.kanttori joi 2 litran alkoholittoman lonkeron ja röyhtäisi niin lujaa ja kovaa,että hauta-hannun arkkuautosta puhkesi rengas!!

ruskean nuotin löytäneen pruustinna takaovi oli suljettuna kaksi viikkoa.tällä viikolla on ollut avoimien ovien päivät.

maho emakko on orpo porsas,sanoi rehtori kun kanttoria kylvetti

rokkipossu on lihoonut.hänen tavoitteensa on täytetty.hän on vihdoin saavuttanut teuraspainon.R.I.P

rehtori on tutkinut vapaa-ajallaan silikoni-implantteja.eli pläntit.rehtorin suosikki muusikko onkin täten robert plänt.

mies löysi vaimonsa kierukan vessasta ja kysyi itseltään "missä vitussa mä olen tän nähnyt?"

jumalan rauhaa,rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Sunday 06.09.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: