Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jamipoppoo hajoaa Ray-Ska jää sooloksi

Elokuussa 2000 kenraali harjoituksissa yksi rumpaleista MG ilmoittaa ettei tule keikalle, toinen rumpali Roope sanoo että bändi hajoaa huomenna lavalla. Keikka aamu saapuu itse kitaristilla (rayska) on edellinen päivä mennyt pitkäksi. Scion, Ray-Ska ja Roope saapuvat soittomestaan, muut ei (Roope, MG, Sheep percussio/rummut, saxmies, Scion basso, Ray-Ska -kitara ja laulu). Aloitamme soundchekkiä Ray-Ska on kännissä vieläkin Roopella palaa pinna ja toivottelee jotain mennessään. Värväämme jonkun rumpuihin ja aloitamme koko tapahtuman puolituntia liian aikaisin joten saxofonisti myöhästyy setistä, myöhemmin Ray-Ska on rummuissa ja saxmies räppää oman biisinsä että keikka ei mene ihan ohi häneltä. Ray-Ska jää dokaamaan festarin bäkkärille. Bändi on hajonnut!
Syksyllä vielä kokeillaan Scionin kanssa yhtä uutta rumpalia mutta takki on tyhjä ja taika on kadonnut.
Ray-Ska suunittelee uutta suomenkielistä bändiä 2001 demoja alkaa tulla 4-raiturilla, niistä tulevaa cd:tä kaupataan sukulaisille, kesällä juhannus soolo soitto keikka ja elokuussa Scion uruissa toisessa piha tilaisuudessa. Loppu vuodesta uus cd paremmin tehtynä. 2002 cd:tä kaupataan ja alku vuodesta Ray-Ska saa kiinityksen Räyhärock festarille akustiseen osuuteen. kesällä keikka hoituu soolona ja vielä hää-keikka elokuussa, sekä pikkujoulut musakerhon Forten vieraana Myyrmäessä. Demoja syntyy.. 2003 Radio Helsingissä demo kilpa jossa Sekaisin biisi mukana. Semifinaalin samettiklubi soitto 4.3. sekä Käpylässä yx baari keikka ja Räyhärock kesällä + pikkukeikka elokuussa. Syksyllä 21.10 viimeinen semifiinaalin soitto jonka jälkeen ..bändi keikka taitaa olla se ainoa mitä kaipaa soolo keikat on kuluttavia mutta myös henkisesti vahvistavia.
Kaikki keikat joissa on tultu juotua enemmän kuin pari tuoppi ovat menneet aina heikommin siis 1983-2003 välissä, mutta tällä hetkellä on esiintymis pelko/itsekritiikki noussut vahvaksi esteeksi ja toisaalta se kaiken hyväksyvä kunnianhimo on tyydytetty. Ajankohta tais olla 4.3.2003 semifinaalin jälkeen, jolloin tunsi että kaikki saavutettavissa olevat järkevät jutut on tehty, syksyn keikka oli lähinnä että sain kaksikymmentä vuotta keikka elämää kasaan.
Amatöörinä noita keikkoja ei ole kuin muutama per vuosi mutta nyt omat tavoitteet on tehty ja nyt vain odottelen josko se inspis vielä heräis keikoille menoon.
Kitaran soitto ja biisi demojen teko jatkuu ja biisit ilmestyvät mikseriin aikanaan.
T: Jukka Ray-Ska Reinivuo

Kirjoitettu Wednesday 28.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: