Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

SADE ON PAHASTA!

ääärrrr.aamullaoli kyllä muheva herätä oman kultan veerestä mut sekään ei paljo auttant ku ulkona oli noin kurja keli... aina menee kaikki suunnitelmat persheellen ku pitää just sillon sataa vettä.Shiis kun aikoin käydä sielä mummilla. vaa eipä ei. Istunpa siis kotona koneella ja nörtnört
.tekisi mieli tupakkia.yyyh. en kyllä ratkia. enenen. Oon ollu jo.. öö..sulatosta asti taas ilman.. sillon menin ratkeemaan jälleen. Make oli kivasti määd. ääh. seki kääryle on kyllä yks riesa. nojuu mut ei siitä sen enemmältä.
...Ooiis kiva jos joku joskus keksisi tekemistä myös näille sade pääville ja pyytäisi vielä mukaankin. vaa ei. no ei sillä niin väliä tietennii ole.
kävinpä tänää cuppeilemassa pitkästä aikaan (jokapäivä ruokkiksella) Saanan ja Olion kanssa. hmm. hieman kyllä meinasi jurppia kun eräs ihminen on vähän turhan...sanoisinko... itseään täynnä... mutta. tämä ihminen tarjosi kuitenki minulle cafe moccan. oli kyllä hyvää.<3 ihQuDaa. ja mahottomasti kaaloreita. :| hmph. nooooh. eese täsä läskimurmelissa paljo haittaa.
Tänää oon päättänyt pelata KO:ta ainakin pari leveliä! se on kyllä oikee ajantappo peli! oon koukussa siihen. ja TS:äilyyn x)
hmm. kello on vasta 14:58 jotain kolkyt tuntia siitä kun naapurin mummi kuoli. ikävää. musta tuntuu ettei se kuollut olekkaan kun en sitä nähnyt kotvaseen aikaan. Toiset syntyy ja toisen kuolee. niin me ollaan vaan osa tätä maailman kaikkeuden kiertokulkua. ~~Rest in peace gran'~~
Mariz~

Kirjoitettu Wednesday 14.09.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: