Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Tämänhetkiset projektini

No ajattelinpa lisäillä tässä jotaki uutisia jos jotaki kiinnnostaa katella mitä oon väsäilly tässä viime aikoina. Eli lukekaa jos kiinnostaa.

Aluksi voisin vähän tästä tekniikkapuolesta kertoa: Olen tässä viime viikolla tilannut uuden äänikortin 180 eurolla. Eli luvassa pitäisi olla pieni harppaus nauhotusten laadussa ja muussakin väsäilyssä. Löysimme myös muun SP:n kanssa Sinoberin varastojen syvyyksistä melko alkeellisen "synan". Ajattelin että kyllä sillä jotain voisi saada aikaan, jos jaksaa hommata tarvittavat piuhat sun muut. Katotaan nyt jaksaako sitä ruveta värkkäämään.

Sitten projektieni kimppuun. Otetaan vaikka tärkeysjärjestyksessä näin ajankuluksi:
1.) Fobiaa-projekti on yksi soolo-projekteistani. Eli luvassa on biisi ihmisten peloista, niiden voittamisesta ja miksi kannattaisi vähän taistellakkin sen eteen. Biisiin olen pyytänyt KingMetrolta biitin, joka sen myös teki melko vauhdikkaasti. Taidan aloittaa nauhottelun ensi viikolla, kunhan saan sen äänikortin perille.
2.) LA#2-projekti on Lappish Allianssin ensimmäinen yhteistyö-biisi, jossa alustavasti mukana minä, Astra, Ode, Sinoberi, Balanssi, Edorf, Mc Kontakti sekä Eleganssi (Eleganssin ensimmäinen purkitettava biisi ;). Biitin on ilmeisesti tarkoitus olla DJ Bhaktan käsialaa.
3.) Kuitti-projekti on Sikariportaan ikuisuusprojekti, jonka väsääminen aloitettiin kesän alussa. Tällöin biitti oli jo valmis, mutta lyriikat uupuivat. Yllättävän nopeasti porukka sai kasaan agre-sanat ja ainakin itse luulin, että tämähän hyvin edistyy, mutta taas huokaisin liian aikaisin. SP:n henkilöt ovat nimittäin melko kiireisiä nykyisin, joten yhteistä aikaa nauhoituksiin ei pahemmin löydy ja nauhoitukset jäivät melko puolitiehen. Katsotaan nyt mitä tästäkin tulee.. Biitti on muuten omaa käsialaani.
4.) Hiljaisuudessa-projekti on oma sooloprojektini, josta uupuu vain biitti. Biisi on herkkää tavaraa, joka kertoo ystävyysrikoista ja niiden syistä. Tässä biisissä olen kokeillut hieman erilaista tyyliä lyriikoissa ja olen suht-tyytyväinen niihin. JOS JOKU BIITINTEKIJÄ LUKEE TÄTÄ: Otan mieluusti vastaan jonkun tähän kategoriaan sopivan biitin ja olisin äärimmäisen kiitollinen.
5.) Jaosto #1 -projekti on minun ja Astran duo-projekti, joka on vielä erittäin lasten kengissä, joten tässä kestää vielä hetki. Biittiä tarvitaan!

Lisäksi muutama ilmeisesti roskikseen heitetyistä projekteista:
- Viimeinen haavoittuminen oli valmiiksi kirjoitettu ja sävelletty biisi, mutta suureksi osaksi biitin vaikeuden takia projekti romuttui. Olisi tosin kiva saada se joskus ehkä vielä valmiiksikin.
- Itsekritiikki-biisin oli tarkoitus olla totaalinen itsenihaukkumisbiisi, mutta luovuin ajatuksesta tietyistä syistä (kuten sisäinen valaistuminen ;)

No joo, katsellaan nyt milloin näistä tulee jotain konkreettista tulee saataville. Stay tuned!

Kirjoitettu Friday 31.10.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: