Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Keikkakokemuksia

Keikkoja on tullut hyvin harvaan tahtiin Seisova Aalto bändin kanssa.

Viime viikolla Lauantaina olimme soittamassa yksityistilaisuudessa häissä. Tilaisuus oli Helsingin Hernesaaressa eräällä tv-stiudioilla. Meininkiä oli. Jengi oli aivan sekaisin meno jatkui jatkoille asti eräiden järjestäjien treenikämpälle Helösingin keskustaan. Minulla oli varasuunnitelma mukana. Että jos juomia ei olisi ollut paikan päältä niin otin omasta takaa keittoa mukaan "valkkaripullo" oli mukana matkassa. Eikös kuitenkin ollut ilmaistarjoilu meillekin. Mutta kun ensimmäisen setin jälkeen kysyi että mitä löytyy niin viinit oltiin juotu loppuun. Keittoa kului kuitenkin ihan kiitettävästi ja loppu illasta jatkoilta lähtiessä oli sellaisessa kunnossa että ei mitään rajaa. Kaikki näkyi kahtena jne. Onneksi olin ottanut muovipussin taskuun juuri sen varalta. Eiköhän kuitenkin heti kun oltiin paluumatkalla niin siinä autossa sen viinipullon tyhjensin ja pääsikin buglit mutta kerkesimpäs ottaa sen muovipussin suun eteen. Sinne laatat lensivätkin ja kun oli tehtävä suoritettu niin auton ikkunasta buglimuovipussi kadulle :)

Oli tarkoitus keikan jälkeen viedä kamat himaan eli sähköpiano "midi keyboard" + syntsamoduli. No eikös sellaisessa lekassa unohtunut totta kai jotain. Syntsdamoduli jäi keikka-autoon. Dam ja nyt sitten taas 2 viikkoa ilman kosketinsoittimia. Kun ne on treenikämpällä.

Lekassa soittaminen ei toimi kunnolla. Kokeilin siellä jatkoilla treenikämpällä soittaa rumpuja. Yes ihasn kohtalaisin arvosanoin meni tempo ja time. Mutta jos yitin soittaa jotain sellaista slide tekniikkaa tuplia yhdellä jalalla niin ei onnistunut millään konstilla. Metsään meni ja kaikki tekniset fillikuviot ei toimi lekassa. Mutta selvinpäin pystyn soittamaan vaikka mitä fillimatskua Weckli/Colaiuta imitaatio soittoa. Hirveellä tempolla ja sykkeellä.

Kirjoitettu Tuesday 16.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: