Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

HYVÄ 12540 records

Bändin jätkät olivat taas tänään Lopen-Lehdessä. Asiakin tuli selväksi. Nyt ei tule mitään tuutulauluja enää ja harjoitustilat ovat parhaat, mitä kylältä löytyy – ainakin tilavuokrien perusteella. Yrityksistä huolimatta priimaa pukkaa Launosten Työväentalon näyttämöllä. Uusille keikoille tähdätään viimevuotisten Elmofestin ja Lopen Unelmakoulu –illan jatkeeksi.
12540 rec on jo useana vuonna hakemuksestaan saanut Lopen kunnan vapaa-ajanlautakunnan jakamaa toimintatukea. Tuesta on taas syytä kiittää. Viimeksi bändi sai pöytäkirjojen mukaan tukea seuraavasti: 200 euroa bändi-illan järjestämiseen ja 300 euroa suoraan Launosten Työväenyhdistykselle maksettua tilavuokrarahaa.
Vahvistamattomien huhujen mukaan tilavuokria kuuluu olevan rästissä, mutta poikien mukaan kunnan maksama tilavuokraraha on vielä käyttämättä. Näillä kipinöillä bändi-illan suunnittelu lienee jo hyvässä vauhdissa ja toivotaan, että siitä tulee mukava nuortentapahtuma, jollaisia ei ole järjestetty liikaa.
Muuten olen sitä mieltä, että kylän lapsista on jo tarpeeksi moni poliisin kirjoissa. Alussa mainittuun lehteen oli tullut taas myös poliisijuttu Launosista; kavereidensa ilmeisellä tuella 15-vuotias kylällä tuttu poika rikkoi arki-iltana asuintalon ikkunoita, kun talon isäntäväki oli ensin pyytänyt pihalleen tullutta äänekästä nuorisojoukkoa poistumaan. Voi lapsia! Tästä poika selvinnee vielä kai rahalla ja voinee asiantuntijana kertoa kavereilleen mitä kaikkea muuta mälsää jutusta seurasi tai olisi voinut seurata. Nyt jo on kaikkien otettava suunta järjellä eteenpäin, ettei kenenkään kaita tie nouse aivan pystyyn.

Kirjoitettu Thursday 16.04.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: