Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lomaltapaluumaha

Heh, otsikon mukaisesti huomasin vaan, että lenkkipolulle ovat jälleen palanneet ne puhisevat mursunnäköiset mökkiläiset, jotka morkkistaan koittavat pudottaa grillauskilojaan kunnes ylipainosta johtuva jalan rasitusvamma palauttaa ne ruotuun ja on jälleen enemmän tilaa ;-)

Syksy näyttää, syntyykö uutta musaa kuultavaksi. Ei nyt valtaisaa intoa ole, mutta katsotaan, jos jotakin tulisi valmiiksi. Menneenä suvena ei tullut paljoakaan uutta matskua tehtyä, mikä on pienoinen yllätys. Ehkä kova pihatyötahti verotti musapuolta tai sitten ei vaan homma iske. Onneksi jemmassa on materiaalia, mistä valkata.

Käytössä on kuitenkin uusi musa-PC ja tehoa pisaa. Tietokone-audiolaite-käyttöjärjestelmä -akseli ei natsannut ihan niin kuin kuvittelin, eli on tyytyminen kompromissiin. No, vääntöä tuossa on nytkin yli kolminkertaisesti vanhaan koneeseen verrattuna, joten biisin kääräisee kevyesti kasaan plugareineen ilman tehon loppumista.

Ehkä eniten kiinnostaa etsiä nyt sitä ihan ominta itseä musiikillisesti. Mitä se sitten on, sitä en osaa itsekään sanoa, aika näyttää.

Kirjoitettu Friday 07.08.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: