Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kesän saundit

Taisi käydä niin, että viimeinen kevääksi kaavailema biisi jäikin vähän kesken enkä varmaan ehdi tehdä sitä valmiiksi ennen kesää. Kaikkinaiset pakolliset riennot yms. velvoitteet taitavat viedä vapaa-ajan eikä muutenkaan tähän aikaan malta kellarissa nyhvätä. Tämän kesän remonttiteemana on pihan aidat, siinäpä jälleen askaretta.

Tänä vuonna jäi jokavuotinen Mikseristä poistuminenkin ilmeisesti tekemättä. Laskettakoon se lähinnä tietyn välinpitämättömyyden piikkiin, joka on tavallaan harmillinen juttu. No, syksyllä taas katsellaan, syntyiskö jotakin äänitettävää - jos ei, niin eipä sekään maailmaa kaada. Mutta nyt katsellaan ja kuunnellaan kesän saundeja.

10.6
Noniin, pihalla on 600 metriä kuusilankkua - saapas nähdä, mitä niistä syntyy. Samalla tehdessä voi ajatella musajuttuja (kuten aina), niin biisejä kuin jotain kamapäivityksiäkin. Mielenkiintoisia vimpaimia olisi kyllä näköpiirissä, mutta malttia...

13.6
Neppauskisan voitto ja kiertopokaali pianon päälle vuodeksi. Kova oli mittelö ja ratkesi vasta loppusuoralla. Meikäläinen lingottiin sitten mereen vaatteet päällä.

10.7
Aidasta on puolet valmiina ja kokonaissuunnitelma on aikalailla hanskassa - helppo tehdä valmiiksi. Musantekonälkä on kasvanut huomattavasti ja uusia koukeroita ja kiemuroita on kiva päästä vääntämään.

23.7
Noniin, aita on valmis. Todisteena pari kuvaa kuvagalleriassa. Kovin duuni oli kuoppien kaivamisessa, kiveä kun oli yli puolet maa-aineksesta. No, mitä tekemistä tällä on musan kanssa? Ei mitään, siinäpä se. Tai ehkä se, että on kiva huomata pystyvänsä tekemään jotakin konkreettista ja hyödyllistä eikä tätä hyödytöntä ja aineetonta pimputtelua, jota ei arvosta juuri kukaan, paitsi itse, joskus hyvinä hetkinä ;-). Ehkä teen aita-boogien tms.

Kirjoitettu Tuesday 19.05.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: