Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Armeniaan huoriin

Sinne vittu pillun päälle saatana. Vähän rättipersettä ronkkimaan, persikka pakaraa puremaan. Nom nom NOM!

Sitten tullaan takaisin vitun kotimaahan ja on kulli niin kipeä että esinahkakin on sulanut rikkihappopillussa pois, tuli saatanan ympärileikkaus samaan syssyyn ku siihen saatanan karvaseen raastinrautaan työnsin 13 senttistä rakkauden työkalua, vittu KALUA. Vielä ooppiumpäissäni tungin jonkun vitun sotalapsen proteesia suoleeni samalla kun se huora lutkutti pientä visvaista kaluani. Voi jumalautaaa mikä reissu oli.

Nyt vaan piripäissäni korisen kotisohvalla ja veistän koivuisesta halosta uutta proteesia sille minejumpperille. Sodom on paskaa, etenkin M-16 levy. Kaljaakaan ei kaupassa enää myydä kun sanoin että se kauppiaan tytär on huora ja olen ostanut sille tyhjiöpumppuja ja happoja. Menen nyt yläkertaan naapurini luokse joka tekee somalialaista pontikkaa, VITTU SE KÄY PÄÄHÄN kuin 62 numeron valmetin lippalakki, eli vitun hyvin. Pienet pirit vielä ja menoksi.

Älkää menkö Armeniaan, siellä saa tauteja saatanasti niistä pilluista vaikka vetää kumin kanssa, kumikin nimittäin sulaa siinä hornamaisessa kattilassa jota siellä on tarjolla jokaisen savimajan takana, sivulla ja edessä. HUH HUH!

Kirjoitettu Saturday 24.01.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: