Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Elokuu 2008

no huh huh.... niin se kesä oli ja meni. Ennenkuin kaivetaan toppatakit varastosta keritään vielä parit keikat syksyn aikana vetämään. Rokkikellari olisi 12.9. Seinäjoella ja siellä mukana RockRoyale Tampereelta. Siitä muutama päivä 17.9. ollaan jo sitten Tampereella Vastavirtaklubilla. Kannattaa käydä kattomassa niitten nettisivut.

joo elokuussa oli tosiaan muutamia keikkoja ja päättyivät sitten sopivasti mökkikaudenpäättäjäisiin ja näin saatiin ne pyrotekniset tehosteet hoidettua kuntoon ihan ilman mitään erikoisjärjestelyjä. enemmän olis saanu väkiä olla keikalla, mutta hyvä niinkin, että oli edes joku tekniikanpoikien lisäksi.

Tuosta viimeksi mainitusta keikasta pitää ehdottomasti mainita, että vaikka soitto kulki omasta mielestä mainiosti niin sitäkin enemmän saatiin ihmeellisyyksiä taas aikaan. Kellä oli piuhat yks-kaks poikki ja kitarasta kielet poikki ja lopuksi se lainakitarakin oli yltäpäältä veressä... voi prkl että voi sattua samalle illalle sitten kaikki (ja selvinpäin).

Biisejä on tulossa kuulkaan liukuhihnalta ellen sanoisi ja hyvää matskua on kesän aikana kerinny nämä meidän rallien kirjoittajat tehdä. Syyskyyn puolen välin jälkeen hiljennymme hetkeksi urakalla laittamaan "uusimpia vanhoja" tallennusvälineiden kautta talteen niin pääsette kuulostelemaan niitä. Niitä ja syksyn keikkoja odotellessa!!

Kirjoitettu Thursday 04.09.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: