Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Heinäkuu 2008

Pohojanmaalla virmat on lomilla, mutta rokki soi ja raikaa. Vauhtiajot pukkaa päälle eikä olla tänä vuonna siellä, mutta onneksi on ensi vuosikin tulossa.
Lomaa on bändin jätkistäkin joku jos toinenkin pirelly eikä olla hetkeen koko porukalla ehitty oikeen reenailemaan kunnolla. Muta annas olla ennen tuota Mallasrokki iltamaa täytyy setti laittaa kuntoon ja sinne tulee pari uutta kipaletta mukaan.

Uusia on tulossa kovaa vauhtia.... Mallaskoskella kuullaan kantaesityksenä Tuomari Nurmiota coveroiden ja itseämme mukaillen ralli nimeltään "Rannanjärvi elää" ja toisena uututena kuullaan Hiirun tekemä skipale "Pellot".
Tämä saattaa jostain alkaa tuntua, että Lauri Tähkä on päättänyt kaivautua sisäämme, mutta nou hätä. Tekstit on meitä ja saundi on edelleen raju/rujo ja riffit ym. ym. sen mukaisia.

Lisää matskua tulossa ihan teltan ovella (montakin), mutta laitetaan porukka ojennukseen ja käppäillään niitä hienossa rivissä soittolistalle. Valitettavasti nauhoitushommat on jääneet kesän aikana vähille, mutta syksyn lehdet, tuulet ja räntäsateen tuo soittopelien taitajia taas studiotilaan laittamaan omat osuutensa tilille jotta niistä pääsee mikseri.net asiakkaat oman osansa ammentamaan.
Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän heinäkuun ja valmistaudumme elokuun tulevaan keikkarumbaan!! Ks. lisää päiväkirjasta ja sieltä sun täältä.....

Kirjoitettu Friday 25.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: