Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

14.02.2006: Jamit Ratapubissa

Itähelsinki 8.7.2005:

Mama & Daddy saapuivat Itäkeskukseen n. klo 21:00 tienoilla todetakseen että kodikkaaseen paikkaan on tultu:) "joko saa soittaa??"

Väsy painoi lujasti Helsingissä kamojen kanssa kierretyn kaksipäiväisen jamboreen jälkeen, mutta ei se hidastanut, ei lainkaan. Kaverit oli sovitusti järjestäneet paikalle rummut ja bassokamat illan jameja varten, ja paikalla oli PA joka toimi. Ei kai enempää voi vaatia, kamat pystyyn ja ilta käyntiin.

Iloksemme, saimme todeta ennen setin aloitusta, että Mnetin väkeä oli saapunut paikalle kiitettävästi.. ja muutenkin mestassa oli populaa tarpeeksi ettei tarttenu tyhjille seinille soittaa.

Tällä kertaa käytimme ensimmäistä kertaa jopa settilistaa, mutta sitä ei kovin orjallisesti noudatettu.. fiiliksen mukaan tuli biisit valittua mikä ei ainakaan yleisön reaktioista päätellen ollut huono juttu ollenkaan, hittolainen.. tykkäsivät ruojat, jälleen:) ..tässähän pian tuntee olonsa liian mukavaksi, hehe.

Ai niin, MrQ:n pelottelut yliaktiivisesta yleisöstä (pyrkivät kuulemma stagelle laulamaan) olivat selkeästi liioiteltuja, tyytyivät tällä kertaa vain kuuntelemaan:)

Keikka meni hyvin, palaute oli innostavaa ja keikan jälkeen oli backstagellekin tunkua jonkin verran yleisön puolelta. Imartelevaa kyllä, mutta puhumalla selviää.. "jutellaan sitten baarin puolella myöhemmin".. heh:)

Fiilis oli oikein hyvä keikan jälkeen, sittenpä pystyteltiin jo samantien jamiporukkaa.. ja soittajia löytyi, ei ollut soittajista totisesti pula.

Bmikko, Baron, Ossi, Mikael, Juoppis, Tatta ja Tellu olivat pääosissa jameissa ja hauskaa oli, hiton hauskaa. Tulihan tuolla itsekin pyörähdettyä kitaran varressa sen verran että saa tyytyväisenä todeta, että onpa kerrankin saanut soittaa hyvien muusikoiden kanssa..:)

Kerrassaan onnistunut ilta, keikka meni hyvin, ja jamit oli hemmetin hauskat!!

Helsinki kutsuu näillä näkymin seuraavan kerran Grazy Mamaa & Daddy Ritchie- duoa syksymmällä. Ilmoitellaan kun sinnepäin ollaan tulossa.

Kiitokset kaikille, vielä kerran!

Kirjoittanut JCM 13.07.2005

Kirjoitettu Friday 23.11.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: