Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

jooh ja suunta muuttuu..

suuri esimies kyllästyi leipäänsä ja perässä kulkeviin lampaisiinsa, päätin lopettaa hommat sanotaan, kertaheitolla...nyt kotona lepuuttelen puutuneita jäseneitäni, harrastan syventymistä elämän mystiseen energia puoleen.

suunta suunnitelmat tulevaisuuteen näyttää sitemmin ankealta...ihan tuota koleaa aamuharmautta katsoessaan tulee se syksy kuitenkin. jotain kummallistakin olen saanut aikaan elämässäni, monia pieniä asioita, joita ei edes huomaa...tiskasin yhden tiskikasan ja jooh, lähetin äidille nimipäiväonnittelu tekstarin.

tupakanpoltto on huume, tupakka on huume ja saatana, se tuhkakupin hajukin on huume, olen yrittänyt muutaman kuukauden jo lopettaa, mutta turhaa ja toivotonta..välillä käämit kupsahtaa kilinkolin seinään ja pakko on...miksi, muka....jokin henkinen riippuvuus ja ääni joka pakottaa, sanoo että asiat on niin kauan huonosti, kunnes saat sen kääryleesi huulille, voit sulkea silmäsi ja haistaa sen ensisavu...ihana neitsyen katku, imeä hitaasti keuhkoihisi...imiessään samalla kaikki maut suustasi, huuliltasi, tunnet kuinka se lämmittää sisintäsi...ulos tulevalla savulla voit leikitellä...puhaltaa suoraa viivaa pitkälle, renkaita pyöritellä huuliltasi tai nielaista ja antaa savun pikku hiljaa tunkeutua sieraimistasi..se on niin mukavaa, eroottista ja ihanaa..että vedät samantien uutta imua peliin...

nikat;)? luulisin....

ra´kkaat ystäväni, musiikin orjat...selviytykää jotenkin kylmän syksyn ja kosteuden keskellä...tehkää uuttaa musiikkia, hyvää sellaista...mä lähen saunaan ja kaljalle;)

Kirjoitettu Thursday 16.09.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: