Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ohjeistusta pettäjille N:ro 1

Aloitan tällä päivämäärällä tärkeän ohjeistuksen kaikille puolisoaan pettäville miehille, jotka eivät halua jäädä kiinni. Omistan nämä imperatiivit läheisilleni, joiden tarpeeseen ensisijaisesti haluan vastata. Haluan kiittää professori Tapani Laaksoa (Cambridgen yliopisto) kannustuksesta ja huomioista. Osittain imperatiivini ovat syntyneet oleskellessani Kypärämäen observatoriolla, jonka havaintolaitteista minulle on ollut korvaamaton hyöty. Kiitän myös tuesta, jota olen saanut George Washingtonin Universityn Jenny McKickson Moore Fund - rahastosta.

Ohjeistuksesta sanottua:

"Vie leivän suusta!", Urkki Kurkkija, Iltalehti.

"Saattaa nousta arvoon arvaamattomaan...", Jukka Pettäjä, HS.

Ensimmäiset kolme ohjeistusta:

I
Pese aina pyykkisi, sillä jos yhtäkkiä olet innokas lukemaan pesukoneen manuaalia kohdasta 40 asteen kirjopyykkiohjelma, epäilykset heräävät mädäntyneellä ahvenallakin, joksi sinun on turha nimitellä naistasi, koska itse olet sellainen. Myöskään selitykset äkkinäisestä heräämisestä tasa-arvoiseen kotitöiden jakamiseen eivät mene läpi.

II
Pidä huoli, että palleissasi riittää aina paukkuja tarvittaessa myös puolisollesi, vaikka matka rakastajattaresi sängystä aviovuoteeseen ei olisi kuin puoli tuntia. Vaimosi on oppinut tuntemaan voimavarasi. Pidättele siis siemensyöksyäsi puolet tai vähintään kolmasosa vaimosi varalle.

III
Totuta vaimosi hyvissä ajoin karvattomaan alapäähäsi, koska siihen ei tartu vieraan naisen pillumehut ja -hajut niin helposti kuin karvoihin. (Tämän vuoksi Kekkonen oli kova metsästämään riistaa. Palturia ovat väittäneet, että vallasta se johtui. Parturia siihen tarvittiin). Myöskään satiaiset ja muut vipeltäjät eivät pääse kulkeutumaan karvattomien palliesi mukana puolisoosi. Nämä harmaankeltaiset tai valkoiset täit putoavat karvattomalta kalultasi takaisin satunnaisen partnerisi tuheroon kuin sirkuskoululaiset trapetsilta. Voit vielä pelata varman päälle, kun öljyät päivittäin oliiviöljyllä alapääsi, näin satiaisten on vaikeampi tarrautua mukaasi. Karvattomuuteen tottuu, mutta aloita jo tänään. Aloita myös jo tänä iltana öljyäminen, vaikka ensimmäinen syrjähyppysi olisi vasta 21 vuoden ja 73 päivän kuluttua.

JATKUU JOSKUS

Kirjoitettu Saturday 10.02.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: