Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ohjeistusta pettäjille N:ro 2

III

Älä muutu ykskaks kultaiseksi puolisollesi, sillä on todella epäilyttävää tuoda kukkia vain siksi, ettei vaimosi osaisi epäillä sinusta mitään. Pikku lahjoja (suklaapatukka, heijastin, teatterilippu) sopii ripotella puolisollesi säännöllisesti, mutta ei aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina.

IV

Kännykkä ja puhelinliikenne. Pidä salainen numero, niin satunnaiset petikumppanit eivät soittele sinulle.

Älä anna oikeaa puhelinnumeroasi, nimeäsi, osoitettasi, ammattiasi, työpaikkaasi jokaiselle pimatsullesi. "Ville Martikainen, metsuri Tarvasjoelta, 050-3221 1596, 160371-819H." Toista esimerkki niin monta kertaa, että osaat sen vaikka kaatokännissä miettimättä, takeltelematta ja nurinpäin. Älä kuvittele itsestäsi liikoja, toista esimerkki vähintään 150 kertaa.

Seuraa tukkipuun hintojen muutoksia, tilaa Metsälehti (www.metsalehti.fi), joka on motomiesten ja metsäporvarien oma äänitorvi. (se on täyttä puutaheinää heinäyksestä harvennukseen). Kuuntele Hynnisen Jorman Kyllä tukkipoika tunnetaan -levyä. Kuuntele sitä tunteella, kuvittele edes kuuntelevasi sitä tunteella. Tunne ei tarkoita sataa lasissa, vaan tippaa linssissä. Nauhoita Metsäradiosta ikivihreitä, joiden sanoja voit tarvittaessa hyräillä naisen korvaan honkien humistessa, kun kuusi ryskyen kaatuu. Tunge taskuihin aina pari kouraa sahanpurua ja upota sormet telaketjuöljyyn, jotta saat kynsinauhoihin kunnon rannut. Ole metsuri, haise metsurilta ja opettele sanat harvesteri ja termari, ettet sano tervesteri ja harmari.

JATKUU TOISTE

Kirjoitettu Tuesday 13.02.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: