Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pelaamisesta...

Täs muutama päivä sitten se meidän "välis" - "tosikoinen", "välskäri", "keskari"....no olokoon ny mikä o - tuumaili, että oli yrittänyt keksiä palapeliä, jonka kaikki tekis oikein... siis, että sitä ei vois tehdä väärin. Ei vaikka kuinka haluaisi ja yrittäisi.

No, mää siihen tietenkin, että: "No..." ...noin on aina tapana sanoa kun on tommonen tilanne ja toinen ymmärtää sen heti. Mutta jos noin sanoo englantilaiselle tai ranskalaiselle ja vähän erilaisella äänenpainolla, niin ne ei enää ymmärräkkään... tai ymmärtää sen ihan omalla tavallaan! Outoa : o ...jo kahden kirjaimen "lauseessa" voi tulla väärinkäsityksiä ; ) ..niin se "_________" (Huom! laittakaa tohon tyhyjälle riville nyt se mieleisenne vaihtoehto niistä nimityksistä, joita edellä luettelin tai keksikää oma ja lähettäkää se minne haluatte. Siihen ja siihen mennessä. Ja kuareen viälä merkintä "haluan voittaa kaikki maharolliset palakinnot - ja miälellään heti! Kiirus!") sanoi, että: "No, kato!" (tuaki vois olla vaikka ranskaa ja tarkottaa "Ei kissaa!" : )... ja jatkoi: "Kun tekis semmosen valakosen neliön, joka olis samanlainen molemmilta pualilta ja siinä olis ympyrän muotonen tila - molemmilla puolilla - semmoselle punaselle pyöreelle palikalle, joka olis kans samanlainen molemmilta puolilta." : D ...sitä olis kyllä vaikee teherä väärin.

Eikä olis tommosta varmaan kauheen vaikee valamistaa vaikka sarjatuotantona se viismilijoonaa kappaletta ny ensalakuhun. Toimis nimittäin aika hyvin "terapiana" semmosille ihimisille, jotka hokee kokoajan että: "Määenosaamitää, määenosaamitää..." ...tuan ny ainaki osaas nekin ; ) ja tulis hyvä miäli : ) ..kaikille.

...tuli täs kyllä mieleen vielä, että tommonen "palapeli" on kyllä keksittykin jo - ja ajat sitten (sitei vaan pysty pelaamaan ku miälikuvituksessa ; ). Siis sehän olis vähän ku Japanin lippu! On se kumma kun pitää aina Japanilaisten pölliä kaikki meirän hyvät ideat! ...Mää leiki enää! ....Pitäkää typerä lippunne ja oudot tapanne! ...meillon täällä muutakin tekemistä ku tapella teirän kans jostakin naurettavasta kankahan palasta! ...Meirän keksimä on paree! Se on sentää aitoa muavia!!!

P.S. MUISTA LOTTO! ...Tänään se päävoitto taas arvotaan! ...ja tällä kertaa se voittaja voit olla juuri Sinä! ; )
P.S.S. ...ja tuahon palapelihin viälä, että se vois olla nimeltään vaikka "Puzzle 1.0". Seuraava "päivitys" tulisi vaikkapa neliön muotoisella palikalla ja sitä rataa... päivitellään tätä tänään ; )

Kirjoitettu Saturday 31.03.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: