Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Yhteistyöstä...

Heräilin taas täs vähän aikaasemmin ku muut (Offline on muuten vissiin mikseriksi - siis mikserin kiälellä: nukkua, nukkuu) ja päässä oli aika selkeitäkin ajatuksia - poikkeuksellisesti. Ja ne kanavoituu nyt tänne "sähköpaperille" eikä tuukkaan kitaran kautta, niiku täs viimeaikoina ollut tapana ; )

Tuli mieleen, että tälläkin areenalla on todella monia SUURIA (no, todellsta kokoa on vaikee tietää, kun ei oo profiilisivulle laitettu mahdollisuutta ruksia painoja ja pituuksia ym. mittoja ittestään - parannusehdotus! ...ja oottako muuten huamannu, että moni suuri tähti on luonnos/livenä aika piäni - siis noin fyysisesti ainakin...) LAHJAKKUUKSIA, jotka väkertää niitä omia juttujaan kotinurkis kauhialla vaivalla ja tosissaan - osteloo kitaroita, kamoja, miksereitä, efektejä yms. ja yrittää tehdä maailman luokan musiikkia ihan itsekseen. Ja mietin vähän siinä samalla ittiäniki, että miksi teen näitä asioita tällä "omalla" tavallani...

Se johtunee siitä, että oon ikäni teheny mainoksia - ja kauhialla kiireellä!!! Aina joku DEADLINE (Kualemanlinja! On siinäkin joku keksiny ilimaasun - kuka sitä nyt haluaa "kualemanlinjan" jonkun mainoksen takia ylittää? Ei kukaan.) kummitteloo siinä hommas, enkä suosittele alaa heikkohermoosille sitten ollenkaan : ) ....ja siis tavallaan siinä hommassahan joutuu tekemään yleensä/aina "tikusta asiaa" -tyyliin ja kuitenkin on oltava jotenkin uskottava (ei ihimiset aina niin tyhymiä oo ; ), että se jolle mainosta tekee saisi sillä aikaan sitä mitä tavoittelee... kaupan käyntiä tms. (...siis, että se taho sais myytyä vaikkapa makkaraa paljon sinä päivänä ja sais siitä paljon rahaa, että vois ostaa itelleen paljon makkaraa jostain muusta kaupasta kuitenkin, koska se on jo kyllästynyt kattelemaan niitä omia - ja sitäpaitsi nehän on kaikki jo myyty kun oli niin hyvä mainoski) : D ...harhailenkohan mää ny vähän liikaa jo välillä?

Siis joku täälläkin on ehdottoman hyvä jollain osa-alueella ja joku toinen toisella - mitähän mahtaisi saada aikaan kun oikein tosissaan yhdistettäisiin näitä Mikserin parhaita voimia ja väsäiltäisiin yksi maailmanluokan hitti täs aikamme kuluksi... siis itseni näen siinä projektissa lähinnä ideoijana, kun oon aika hyvä siinä lajis (..harvoin muuten mun "sormista kuulette" tommosta ylypeilyä!) ...sitten pitäs löytää täältä hemmo, joka vois käännellä esim. ton "Sammakko" -biisin "väärille kiälille" (...ja tietenkin se pitäis kääntää lähinnä idea-tasolla, eikä suoraan siis - siihen määkin pystyisin, jos olis aikaa ja tupakkia riittävästi) ja sitten oikee laulaja ja ne parhaat soittajat, sovittajat, miksaajat (Manetti) ja managerit - jos kaikki laittais sen oman parhautensa siihen juttuun, niin vois olla viälä iso juttu sekin.

Tuon Sammakko-biisini (muilta biiseiltäni pyydän nöyrästi anteeksi täs välillä - nehän on vähän kuin omia lapsia ja siksi niitä yrittää kohdella hyvin, eikä ainakaan tarkoituksellisesti loukata. Sori!) heitin tähän sen takia, että se on omista tekeleistäni parhaiten arvosteltu vaikka siinä on vähiten mitään yritetty - en oo edes kitaraa vaivautunu sen "levytystä" varten viritteleen ; ) Ja sitten oli vielä siinä sellainenkin ajatus, että ihmiset loukkaa toisiaan tahallaan tai vahingos joka päivä sen milioona kertaa, niin olis semmonen biisi kännykäs soittoäänenä, jolla vois nopiaa korjata tilanteen - tää olis vähän niinku maailmanrauhankin kannalta aika toimiva juttu : D ...olisko tää ihan pöhölö ajatus? = )

...jos ei ollut, niin laittakaapa jotain ehdotuksia jatkoa varten. Ja jotenkin olin nyt ihan vakavissanikin tänään ; )

P.S. ..tiärä ny sitte mikä prinssi siitäkin vihiriästä elukasta tulis, kun sitä oikiat ihimiset pussailis : D

P.S. P.S ...ja vielä sekin, notta jos kerran kaikki itte osaatte kaiken yksin teherä, niin menkää sitte mettähän ja kaatakaa ne puut. Tehkää omat soittimenne ja keksikää oma sähkönne - ja keksikää samalla parempi kun tää vanaha : ) Semmonen sähkö sitten, joka on edes vähän halvempaa ja äläkää keksikö siihen noita katkoksia sitten ollenkaan - ne on vähän turhia mun miälestä : D

Kirjoitettu Saturday 24.03.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: