Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tramboliineista...

Eilen sitten kauppareissulla oli pakko ostaa SE! ...niin mikä SE? ..no se TRAMBOLIINI tietenkin! Johan se tuolla otsikossa paljastettiin. (Huom! Tämä vain pienennä muistutuksena, kun olen huomannut, että monet unohtavat jo heti alkuunsa mistä oli kysymys tai puhe. Ajattelevat jo muita asioita ja menee lukeminen ihan hukkaan. Keskittykääpä nyt tällä kertaa hieman paremmin siellä - jooko? = ) ...silimillä kattelette vaan rivi riviltä ja jos ajatus lähtee harhailemaan, niin palaatte vaikka palan matkaa taaksepäin ("Kertaus on opintojen äiti" tais joku sanoa joskus jollekin...) ja yritätte uudestaan ; )

..niin siellä se (Huom! se=tramboliini - Eikä tartte ny ruveta vääntään mitään sellasta, että: "Se on yhtäsuuri ku tramboliini! =D ...kaikki ei oo aina tarkotettu kaksimielisiksi jutuiksi, vaikka niin oliskin nyt ihan hauska ajatella. ) nyt on meidän takapihalla. JÄTTITRAMBOLIINI! (ei oo kuitenkaan se ihan suurin malli, kun se vähän pienempi oli tarjouksessa ja näin ollen palio halavempi - oli pakko ajatella järjellä, eikä heti tavootella sitä maailman suurinta tramboliinia. Jostainhan se on ihimisen lähärettävä rakentamaan tätä tramboliinin omistajan uraa... se nyt vaan on semmonen... eikä paljo mitään... keskikokoonen tramboliini vaan... meidän ensitramboliini...

Ei oo muuten ollu meidän perhees niin hauskaa pitkään aikaan ku eilen! Ja se hauskuus alako siitä, kun oli ostettu se veheje (tramboliini) ja huamattiin, että siellähän on oikeen käyttöohojekki = D - kuka ny tramboliinia ei osais käyttää!!! ...ei me ny niiiiin tyhymiä täällä olla!!! : o ...no, tässä kuitenkin lyhyt tiivistelmä niistä ohojeista ja samallahan saatte itsekin "peruskoulutuksen" tramboliinien oikeaoppiseen käyttöön, jos joskus kaupasta semmonen teirän kärryihin sattuu hyppäämään (...se on kyllä sitte painava loota, jotta varokaa!)

VAROITUS! Suurin sallittu käyttöpaino on 100 kg

JOHDANTO
Lue tämä ohje huolella ennen tramboliinin käyttöönottoa

VAROITUS! Ainoastaan yksi (1) henkilö voi kerrallaan käyttää tramboliinia. Useamman henkilön samanaikainen käyttö lisää onnettomuuksien vaaraa.

OTA YHTEYS LÄÄKÄRIIN ENNEN KUIN ALOITAT MINKÄÄN HARJOITUSOHJELMAN.

• Tramboliinit ovat ponnahduksia tuottavia laitteita, jotka ponnahtavat käyttäjänsä tottumattomiin korkeuksiin erilaisissa asennoissa
• Varmista, että tramboliinin yläpuolella on riittävästi vapaata tilaa (vähintään 7,3 m) turvallista harjoittelua varten.
• Vapaata tilaa tulee olla myös sivusuunnassa. Aseta tramboliini riittävän etäälle seinistä, aidoista tai muista esteistä. Pidä tramboliinia ympäröivä alue tyhjänä.
• Sijoita tramboliini tasaiselle alueelle vaakatasoon ennen käyttöä. Varjoisat paikat saattaavat vaatia valaistusta.
• Estä tramboliinin luvaton käyttö.
• Poista kaikki esteet tramboliinin alta.
• Tramboliinin omistaja ja valvoja vastaa siitä, että jokainen käyttäjä tutustuu näihin ohjeisiin huolella. *)
• Älä tee kuperkeikkoja tramboliinilla. Putoaminen pään tai niskan varaan voi aiheuttaa vakavan loukkaantumisen, kuten esim. halvauksen, vaikka laskeutuminen tapahtuisi keskelle tramboliinia.
• Käytä tramboliinia ainoastaan hallitusti
• Tarkista tramboliinin kunto ennen jokaista käyttöä. Varmista, että reunan pehmuste on oikein asennettu ja turvallisesti paikoillaan. Vaihda kuluneet, vialliset tai puuttuvat osat.
• Nouse varovasti tramboliinin päälle ja astu varovasti myös alas. Hyppääminen alas tramboliinilta on vaarallista. Älä myöskään hyppää tramboliinin päälle kootessasi sitä. Älä käytä tramboliinia ponnahduslautana muiden esineiden saavuttamiseksi : )))
• Ota yhteys tramboliiniohjaajaan taitoharjoittelua koskevissa kysymyksissä. : ))

...tätä rataa : D ...tuota + paljon muuta löydät tramboliinin käyttöohjeesta. Tramboliini kannattaa siis ostaa jo pelkän käyttöohjeensa hauskuuden vuoksi!

P.S. ...poukkoilkaa varovasti tänäänkin! =)

*) Kun ny oon tramboliinin omistaja ja valavoja, niin ajattelin laittaa sen ohojeet ja määräykset tänne. Ja vaadin, että luetta nämä ohojeet hualellisesti enneku tuutte hyppimään meirän tramboliinille. Omissa saatte hyppiä niinku haluatte, muttei meirän! ; )

Kirjoitettu Sunday 01.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: