Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kohtalokas Kübelwagen

Today is Setting Orange, day 61 in the the season of Bureaucracy, 3173

"Taas on kerääntynyt pari kiloa ylimääräistä."
"Mtäh? Ethän sä ole lihonut."
"Ei. Kortteja."
Jævlascheißehelveten Wizards of the Coast. I chose booster drafts and poverty... Älkää ikinä, ikinä erehtykö ostamaan Magic: the Gathering -kortteja, jos tahdotte syödä jotain muuta kuin nuudeleita vielä loppuikänne aikana. Siis, olin kuullut varoituksia iät ja ajat mutta en uskonut, että se sillä lailla osuisi omalle kohdalle. Sitä kokeili kerran, sitten toisen... Sen jälkeen rahat tulivat mukaan, kun kamaa piti alkaa ostamaan. Nyt siitä alkaa olla vaikea päästä eroon, on pakko pelata ja hankkia lisää. Loputon kierrehän siitä tulee, eikä vieroituksestakaan tulisi varmaankaan mitään. Kortit mahtuvat vaikka hihaan, ja sitä vakuuttelee itselleen että pystyy lopettamaan milloin tahtoo, mutta... ILLUMINATUS!)

Ja tämän jälkeen toinenkin varoituksen sana: meteorologit ovat saaneet pitäviä todisteita puutarhatonttujen osallisuudesta sekä katolisen kirkon salaliitosta, korruptiosta ja totaalisen aivopesun harjoittamisesta että IlluminFnord jos pystyt lukemaan fnord tämän hakeudu välittömästi psykiatrisi luo fnordPelargonioita tulee kastella noin kolmestii viikossa aurinkoisella säällä, viileässä ja sateisessa ympäristössä ne pärjäävät vähemmällä.

Ei, minulla ei ihan oikeasti ole parempaa tekemistä.

Korkeajännitys on muuten laatusarjakuvaa. Tai olen varma, että on, koska aivot ikään kuin lukkiutuvat kykenemättömiksi jaksaa ymmärtää helveteäkään, jos sitä yrittää lukea. Tämä taas tarkoittaa sitä, että Illuminatuksen propaganda-aivopesijät ovat tajunneet sen sisältävän perimmäisen totuuden elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta, ja sen takia yrittäneet pimittää sen kansalta ujuttamalla alitajuntaan mielikuvia siitä, että sarjakuva kertoisi briteistä hakkaamassa natseja. Siitä johtuen kaikissa Korkkareissa myös on sama juoni. Kyllä, sen täytyy olla näin, mutta kustantajat ovat mukana juonessa.
Perhokalastajista puhumattakaan.

Kirjoitettu Saturday 06.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: