Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Päiväni metsässä II

Today is Boomtime, day 58 in the season of Bureaucracy, 3173.

Oletteko huomanneet, kuinka polvilumpio muistuttaa Kekkosen reinkarnaatiota?

Whee. Koulussa oli joku randomliikuntapäivä, joten metsässä rämmittiin ja muuta. Täytyy sanoa, että oli paljon hauskempaa viime kesänä etsiä larpissa haltioita paskassa suomaastossa viisi tuntia ja kiivetä Saanalle jyrkältä puolelta sulamisvesiputousten ja liukkaiden kivien ohi hetken mielijohteesta ilman mitään varusteita (vähän piti kyllä kiertää siinä vaiheessa kuin kallio oli suunnilleen / -jyrkkyystasoa), kuin kävellä siistiä polkua kolme kilometriä kodalle ja laskeutua Purnuvuoren kallioita kahden köyden varassa.
Etenkin, kun söimme kaikki haltioiden suklaakeksit.
Ja harkkoihin pitäisi tänään mennä, mikäs siinä. Liian pitkä tauko edellisestä kerrasta, yli viikko varmaan, mutta eipä mitään... Vyökoe helmikuussa, jeah.

*Tahtoo takaisin Ruska-Punkiin*
Tai Ilosaareen. Tai Ropeconiin. Oikeastaan mikä tahansa kierteisen massapsykoosin ja villiintyneiden puutarhakekkereiden välimaastossa käy. Muttahei, lauantaina on Risingshadow-foorumin joensuumiitti, on sentään vähän sosiaalista toimintaa odotettavissa, melkein. Joulukuun 12. päivä olen menossa katsomaan Nightwishia, ja uutensvuotena taas Sonataa. Voisi aloittaa moshpitin, joka perustuu siihen, että kun lähtee Joensuusta 12. päivä ja yrittää sitten harhailla Mikkeliin ennen 31. päivää, törmää luultavasti johonkin matkalla. Ehkä. Joulu jäisi tosin välistä, mutta ei sillä väliä. Se on enää pelkkää kapitalismia, en discordianistina välitä sen tukehtuneista hengellisistä arvoistakaan ja saan kuitenkin lahjaksi vain kynttilänjalkoja ja marmeladikarkkeja. Marmeladikarkeista tulee paha olo ja kuolema. Oikeastaan Vuoden synkin juhla on ainoa hyvä asia, mikä joulusta on seurannut, ja ehkä Ajattaran singlet myös. Taidan alkaa kuunnella joululauluja jo nyt.

Omg, Sólstafir tekee uutta materiaalia! Elämäni on pelastettu taas vähäksi aikaa. Vielä kun Tristania julkistaisi sen uuden laulajansa. Mutta vähän aikaa pärjää kyllä hengissä kuuntelemalla CMX:n Talkkaria, joten ei mitään kiirettä... (2151/8000)

Kirjoitettu Wednesday 03.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: