Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Voi herra isä ja...

tervehdys rakkaat Fänit ja papiston jäsenet Kanttori Kikkeli ja Rehtori Seiväs, uh uh uh.

Kanttori kävi perjantaina lainaamassa pyhistä pyhintä, eli Kirkollista Kurimusta. ottaessaan renkaita irti että saa talvelliset pyörat pois niin hän huusi yllättäen " voi herra isä ja suojelusneitsyt". en tajua enkä halua.

Pyöriä vaihdettaessa hän kertoi minulle asian,jonka oli tajunnut alibia lukiessaan. hän sanoi että Petra Aaltonen on Jari Aaltosen (rauha hänen sielulleen) isä. en väittänyt vastaan Kanttorin uskomuksille.

olen tutkinut kun on ikävää luppoaikaa niin nykyajan lasten pelkoja. nykyiset hirviöt ovat nimiltään seuraavia: 1. mummubulli (se on karvainen otus jolla on 6 tissiä) 2. Kannemies(jolla on pää kenossa ja silmät vinossa) 3. kunimus rama (jolla on kanan pää ja kurimuksen vanteet). viimeisenä on paviaanin pallihiki jonka voi kaikki ymmärtää ilman selitystä.


ihmettelin myös nykyajan poikia jotka pukeutuu naisellisemmin kuin itse tytöt. on vaalean punaista paitaa (minä sanon paitulia) ja käyttää boss tai hilfiger "miesten??" parfyymiä!!!! joillain poikatytöillä on myös YHEN KOON SUKAHOUSUJA!!!mieti tuota äskeistä lausetta.

hra.senaattori sanoi joskus eräälle pojalle joka halusi 60e "miesten" parfyymiä seuraavalla tavalla:" tuohan hintaan tulee varmaan kaupan päälle jo sukkahousut!!!" hah hah haa,loistava kommentti naispojille.

Rehtori oli maaseutu kierroksella v-loppuna. hän sanoi nähneesä Bordecollieiden kalapuikkotehtaan????noh,uuniin vaan sanon minäkin. hän oli myös nähnyt tytön jolla oli perä kuin juottovasikalla.

hän oli myös oppinut eräältä hindutytöltä ruokapöytä rukouksen.se menee näin "good rice, good curry,ouh gandhi let`s hurry.". hieno pläjäys.hän oli myös juonut sakea ja soi että se "kulahtaa hyvin lettiin".no,hyvä.

kanttori soitti ja sanoi keksineensä seuraavaan biisiin kertsin,se menee puolestaan näin"jaa,ich drinken tanken ja nussi". ooookkkkk sitten.

kyllä,poikatyttö ari "arja" koivunen saa nyt pastorin kirouksen päälleen!!holopainen on turvassa ja on ok jätkä,kiitos soundin. ps. rehtorin blogiin viitaten:on vieläkin pylly kipeänä.

tama oli tassa

Jumalan Rauhaa, Rakkaat Fänit ja kirkon pojat.

Kirjoitettu Sunday 29.06.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: