Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

The child that the head hated

kyllä vaan.Kanttorille on iskenyt valtava biisinkirjoituskausi,kuin taivaanlahjana. hän on nyt kuunnellut lähiajat W.A.S.P yhtyettä. hän halusi kunnioittaa suuria sankareitaan,mutta ei matkia. headless children on kanttorin lempikipale yhtyeeltä. ja kun ei matkia halunnut, niin kanttori väänsi kappaleen nimeltä the child that the head hated,suora ja vapaa suomennos LAPSI JOTA PÄÄ VIHASI. muutaman sanan lyriikoitakin on kanttori vääntänyt suuressa suuruudessaan. ne menee näin: " ai sliip in my ped. i känt sii mai head. äm ai dead??!no, ai äm fred". fred on kuulemma kanttorin syntymänimi. kiinalaisessa horoskoopissa kanttori on manaatti.

toissapäivänä ruustinna kertoi vakavia asioita kurin pojille. hän kertoi että jos on ruma lapsena,on todella ruma aikuisenakin. tästä kanttori suivaantui ja lähti lähikauppaan ostamaan suklaata suruunsa. ruustinna soitti perään ja sanoi että ei puhunut kanttorista.kanttori palasi,hiljaisuuden julistajana.

ennen gospeltreenejä kanttorin gene simmons signature kirvesbasso ei pihaustakaan ämyreistä päästänyt. rehtori ja kanttori äkäisenä alkoivat minulle huutamaan että hae meisseli. meisselillä piti avata basson takapleksi ja päästä käsiksi piuhoihin. meisselin sai käteensä kanttori,koska hänellä on eniten kokemusta meisseleistä,isoista ja pienistä,tutuista ja vieraista. kaksi tunti äherrettyään skeban kimpussa sanoin pojille että olen tietänyt vian jo kaksi tuntia. sain luvan kertoa aavistukseni.nousin rumpupalliltani ylös,kävelin kaapille ja laitoin töpselin pistorasiaan ja treenit pääsivät alkamaan. "tästä ei puhuta",kuului rehtorin kommentti.

ennen vanhaan,ennen pyhää kurin kolminaisuutta,kuului kylän raiteilla huuto "kuka on bändin liideri??kuka on taas tehnyt eniten töitä?olen etsinyt vihreitä miehiä ympärilleni!! miksi vihreitä??en ymmärrä.

uusi biisi näki päivänvalon eilen. biisi ei ole enää nimeltään horsemen from hell, vaan from hell. eikä se kerro enää heppamiehistä ja hevoskuiskaajista vaan siitä kuinka hevonen ja mies käyvät lähelle.en ymmärrä,kysykää rehtorilta.

kanttorin uusin riffi on loistava. rehtorin siihen kehittelemä jatkoriffi on briljantti. biisistä tulisi osaavissa käsissä hitti,meidän käsissä jotain ihan muuta.

näillä mennään.jumalan rauhaa,Rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Wednesday 23.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: